ALTIJD SCHONE ROEDEN MET DE RVS CLEANER!

Bij XXL Designroeden denken we verder dan alleen het vervaardigen van het product. Dit is te merken aan alles wat we doen en stelt ons in staat de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Ook aan de nazorg van onze producten hechten wij veel waarde. Om uw roestvaststalen roeden stralend te houden, raden wij aan gebruik te maken van de RVS cleaner van XXL Designroeden. Zo verwijdert u eenvoudig vuil, vingerafdrukken en andere aanslag van uw roeden, waardoor deze er lang tip top uit blijven zien. Zo wordt het schoonmaken van uw roedes een echt plezier. Onze RVS cleaner geeft daarbij uw roeden een prachtige glans en een beschermende laag.

De RVS cleaner van XXL Designroeden:

✓ Reinigt

✓ Ontvet

✓ Onderhoudt

Uw roeden zien er weer als nieuw uit met ons handige schoonmaakmiddel! Daarnaast kunt u dit product gebruiken voor andere roestvaststalen producten als afzuigkappen of handgrepen. Zo reinigt u eenvoudig al uw roestvaststalen apparatuur en oppervlakken en zorgt u voor een mooie en beschermende glans. Eén wondermiddel voor al uw roestvaststalen producten: RVS schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.

RVS cleaner gebruiken

De RVS cleaner van XXL Designroeden is erg makkelijk in gebruik. U gebruikt het als volgt:

1. Spuit de cleaner op een zachte doek en maak het oppervlak schoon

2. Vervolgens uitwrijven tot het oppervlak schoon en droog is.

We raden aan om de RVS cleaner op de doek zelf te spuiten, zodat het niet op ongewenste objecten of oppervlakken terecht komt. In een mum van tijd heeft u weer stralende roeden. Kies niet langer voor alternatieve middelen bij het schoonmaken van uw roestvaststalen producten en kies in plaats daarvan voor onze RVS cleaner.

De RVS cleaner is geschikt voor al uw roestvaststalen producten. Verschillende soorten vuil zijn zeker niet opgewassen tegen deze krachtige spray! Hierdoor is dit product onmisbaar in ieder huis waarbij RVS schoonmaken van belang is.

Koop de XXL RVS cleaner nu bij een van onze showrooms!

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.