DEALER VAN DE MAAND: BOUWE VLOER & RAAMDECOR

Bouwe Vloer & Raamdecor is dé expert op het gebied van vloeren, ramen, wand en diverse meubels in Erp en omgeving. Opgericht in 1989 door Jan Bouwe, onder de naam Bouwe Tapijt & Gordijnen, is het bedrijf door de jaren heen gegroeid van een winkel aan huis naar een grotere showroom. Met een betrokken en vakbekwaam team levert Bouwe Vloer & Raamdecor kwalitatief hoogstaande producten met uitstekende service. Je kunt bij hen terecht voor alles met betrekking tot vloeren en ramen, waaronder kunstgras voor buiten en decoratie zoals klokken en lampen ook vallen.

Erkende interieurspecialist met XXL Gordijnroeden

Met haar uitgebreide assortiment kan Bouwe Vloer & Raamdecor u perfect adviseren over essentiële aspecten van uw woning. Een gordijn ophangsysteem is een essentieel onderdeel van uw inrichting. Dit is waarom Bouwe Vloer & Raamdecor haar klanten voorziet van de beste kwaliteit gordijnrails en -roeden. Logischerwijs heeft de interieurspecialist dan ook XXL Designroeden in haar assortiment. Met de expertise van XXL zijn er tal van mogelijkheden voor klanten, zoals gordijnrails op maat of een geboden roede. De producten van XXL Designroeden zorgen voor de finishing touch in uw woning!

Bouwe Vloer & Raamdecor is te vinden in Keldonk aan de Oudestraat 6. Zij helpen u graag met het inrichten van uw woning!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Bouwe Vloer & Raamdecor. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.