Samen met de woninginrichter of interieuradviseur klanten voorzien van schitterende raamdecoratie, wat op een professionele manier wordt geplaatst, dat is onze doelstelling. XXL Designroeden zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De komende maanden zullen we enkele showrooms onder de aandacht brengen. 

DE BOSSCHE TAPIJTSCHUUR

Hét vertrouwde adres voor de complete wooninrichter. De Bossche Tapijtschuur is al ruim 40 jaar actief als woninginrichter. Deze ervaring en de eigentijdse inrichting van de 1500m² showroom, maakt De Bossche Tapijtschuur het vertrouwde adres voor woninginrichting.

Roedes voor gordijnen

De roedes voor gordijnen van XXL Designroeden zijn verkrijgbaar bij De Bossche Tapijtschuur. U kunt hier gratis en vrijblijvend op afspraak komen en het product kiezen dat het beste bij u past, natuurlijk onder het genot van een bakje koffie indien u dat wenst. Wilt u dat er naar u geluisterd wordt en dat u het beste product vindt dat bij u past? Dan bent u bij in De Bossche Taptijschuur in Den Bosch aan het juiste adres.

De Bossche Tapijtschuur is te vinden op de Oude Vlijmenseweg 182 in ’s-Hertogenbosch.

XXL designroeden is onder andere te koop bij De Bossche Taptijschuur. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.