DEALER VAN DE MAAND: FLOOREVER

Floorever is een onbetwiste expert op het gebied van vloer- en raamdecoratie. Met vestigingen in Kampen en Zwolle, en meer in ontwikkeling, kunt u bij deze specialist terecht voor een ruim assortiment aan vloeren, gordijnen, inbetweens en meer. In Kampen kunt u zelfs terecht voor uw bedden! Floorever weet alles over de laatste trends op interieurgebied. Uw raamdecoratie hangt af van de ruimte en het raam waar het voor moet komen te hangen en Floorever weet hier raad mee. U selecteert uw raamdecoratie namelijk niet alleen voor decoratie, maar u moet ook nadenken over de isolerende werking, de akoestiek en de lichtdoorlatendheid. Iedere situatie is anders en zij weten hoe belangrijk de juiste keuze is. Floorever adviseert u graag, zodat u gordijnen vindt die perfect bij uw wensen passen.

Op maat gemaakte ophangsystemen

Het kiezen van de juiste raamdecoratie houdt niet op bij het selecteren van mooie gordijnen. Floorever kan u uitstekend adviseren over de beste ophangsystemen, zodat uw gordijnen mooi hangen. Floorever kiest alleen voor de meest kwalitatieve producten en heeft daarom ook XXL Designroeden in het assortiment. De uitstraling van uw gordijnen komen namelijk pas echt tot hun recht als deze ook mooi opgehangen kunnen worden. Floorever bekijkt graag uw raamsituatie en adviseert u over de juiste stijl, de bevestigingsmogelijkheden en de ruime keuze in kleuren. Wist u namelijk dat onze producten in alle RAL-kleuren leverbaar zijn? Uw gekozen samenstelling maken wij vervolgens op maat, zodat deze perfect bij uw huis passen. Zelfs met de meest complexe maten weten wij raad; natuurlijk voor een vaste prijs per meter. Laat u adviseren over de mogelijkheden van XXL door de experts van Floorever!

Floorever is te vinden in Zwolle op Wipstrikkerallee 35 en in Kampen aan de Ambachtsstraat 29. Parkeren kan op beide locaties gemakkelijk voor de deur. Ga snel eens langs en laat u inspireren!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Floorever. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.