DEALER VAN DE MAAND: HASKER KROON

Hasker Kroon is dé binnenhuisspecialist in Amsterdam. De interieurzaak is gevestigd aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Bij hen bent u verzekerd van 100% maatwerk en een keurige afwerking. Met een breed assortiment aan raamdecoratie, vloeren en behang maakt u bij Hasker Kroon een goede start aan de inrichting van uw interieur.

Deskundige medewerkers met kennis van XXL

Indien u vragen hebt over de mogelijkheden met XXL Designroeden, kunt u zeker terecht bij Hasker Kroon. De deskundige medewerkers hebben een zeer goede kennis over het product en kunnen u helpen aan gordijnroeden op maat. Denk hierbij aan de keuze van het materiaal, de kleur en het type gordijnroede en ophangsysteem.

Hasker Kroon beschikt over een professioneel team aan monteurs die uw nieuwe gordijnroeden- of rails graag voor u bevestigd. Hierdoor heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Meer weten over Hasker Kroon? Bezoek dan de website of kom langs!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Hasker Kroon. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.