DEALER VAN DE MAAND: MARCUSSE WONINGINRICHTING

Marcusse Woninginrichting in Winssen heeft meer dan vijftig jaar ervaring in interieuradvies. Met uw wensen in gedachten, geven ze een creatieve invulling aan uw woonwensen. Hierbij wordt geen enkel detail over het hoofd gezien en worden uw woonwensen vertaald naar een passende combinatie van kleur, sfeer en karakter. Marcusse geeft altijd een persoonlijk kleur- en stylingsadvies, waarbij samen met u wordt gezocht naar een sfeervolle oplossing voor uw woning.

 

Marcusse Woninrichting heeft een breed aanbod aan producten, waardoor iedere individuele woonwens ingevuld kan worden. Of u nu op zoek bent naar een railroede of een PVC vloer; deze ervaren specialist helpt u graag met het maken van de beste keuze. Zo vindt u in hun prachtige showroom alles op het gebied van vloeren en ramen, waarin de nieuwste trends gecombineerd worden met klassieke interieurmogelijkheden. Ook kunt u in de Marcusse webshop gemakkelijk al uw onderhoudsproducten bestellen! Weet u niet welke het meest geschikt is voor uw meubilair en accessoires? Dan staat het deskundige team klaar om u te adviseren.

 

Enkel de beste kwaliteit in vloer- en raamdecoratie

Gordijnen zijn niet weg te denken binnen een interieur. Zij zijn één van de grootste sfeerbepalende factoren in huis en de keuze voor gordijnen heeft veel impact op de look en feel van uw woning. Zo kunt u kiezen voor vitrages, inbetweens, overgordijnen of verduisterende gordijnen. In het eigen atelier van Marcusse worden alle gordijnen geconfectioneerd en vakkundig gemaakt door vaste coupeuses. Ook voor uw rails en fournituren kunt u bij Marcusse terecht. Hierbij heeft u de keuze uit rails, roedes of een combinatie van de twee; de railroede.

 

In het assortiment mag XXL Designroeden natuurlijk niet ontbreken. Met maatwerk van hoge kwaliteit is er altijd een oplossing die bij uw wensen past. Maatwerk trekken wij door tot in de fijnste details. Zo heeft u de optie om te kiezen uit alle RAL kleuren en verschillende materialen. Geen enkele bocht is te ingewikkeld en alles wordt op maat voor u gemaakt voor een vaste prijs per meter. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het team Marcusse helpt u graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden van ons kwalitatieve merk.

 

Voor interieuradvies op maat bent u bij Marcusse Woninginrichting aan het juiste adres. Deze specialist is gevestigd in de Alex Willemsstraat 2A te Winssen. Van dinsdag tot en met zaterdag staan zij van 9.30 tot 17.30 voor u klaar. Ook op maandag kunt u terecht voor deskundig advies wanneer u een afspraak heeft gemaakt. Laat u inspireren en ga snel eens langs!

TIPS VOOR LASTIGE SITUATIES BIJ RAAMDECORATIE

Raamdecoratie geeft naast dat het voor veel ruimtes als functioneel wordt gezien, ook een leuke toevoeging aan de sfeer in de ruimte. Sommige raamsituaties kunnen echter...

NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem voor gordijnen met een dunne stof. Een wave koord wordt compleet geleverd met spreiders en remmers. Het systeem is geschikt...

HOE MAAK JE HET BESTE JE RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.