DEALER VAN DE MAAND: MOBIEL INTERIEUR

8.000 m2 modern wonen & design: daarvoor ga je naar Mobiel Interieur. Deze in Andijk gevestigde interieurspecialist heeft een ruim assortiment met verschillende producten; van banken, stoelen en tafels tot vloeren, kasten en overige interieur accessoires. Het familiebedrijf heeft al bijna 100 jaar ervaring in de branche en het team bestaat uit elf enthousiaste professionals. Met een hoop enthousiasme en inspiratie helpt Mobiel Interieur jou bij het zoeken naar een nieuwe inrichting. Ze zijn op de hoogte van alle laatste trends en hebben een voorliefde voor de kwaliteit van Dutch Design. Aarzel dus niet langer en laat u inspireren bij Mobiel Interieur in Andijk!

Echte Nederlandse kwaliteit

Bij Mobiel Interieur is een groot scala aan merken te vinden, waar zeker een match tussen zit met wat u zoekt. Met een liefde voor Dutch Design, kan XXL Designroeden natuurlijk niet ontbreken. Een kwalitatief ophangsysteem is namelijk doorslaggevend voor de look en feel van uw woning. In de grote showroom in Andijk staan de specialisten van Mobiel Interieur voor u klaar om te adviseren over de mogelijkheden van onze gordijnroeden, railroeden en gordijnrails. Zelfs wanneer u te kampen heeft met een vervelende bocht of een andere lastige raamsituatie, bieden de producten van XXL Designroeden de uitkomst. Mobiel Interieur weet hier alles van. Op de site vindt u al een greep uit de collectie.

Mobiel Interieur is te vinden in Andijk aan de Dijkweg 50, postcode 1619 HC. U kunt gratis parkeren voor de deur en de showroom is tevens rolstoeltoegankelijk. Zij zien u graag tegemoet en ontvangen u met een heerlijke kop koffie.

XXL designroeden is onder andere te koop bij Mobiel Interieur. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.