03August
Oskar's Interieursadvies

Dealer van de maand: Oskar's interieuradvies

Wie op zoek is naar het beste interieuradvies in Twello is bij Oskar's Interieuradvies aan het juiste adres! Bij deze interieurzaak vindt u de expertise die voorkomt uit meer dan 85 jaar ervaring. Doordat Oskar een echt familiebedrijf is, zijn alle fijne kneepjes van het vak van vader op zoon overgebracht. Voor alle raamdecoratie, tapijten, vloeren en slaapcomfort kunt u dus altijd bij hen terecht voor een goed en deskundig advies!

Al jaren dealer van XXL Designroeden

Een deskundig advies krijgt u altijd bij Oskar's Interieuradvies, ook over de producten van XXL Designroeden. Wij leveren onze producten dan ook al jaren bij deze mooie interieurzaak in het oosten van het land en kunnen met zekerheid zeggen. Maak een keuze uit een op maat gemaakte gordijnroede, of kies voor het slimme systeem van een roedenrail. Bij Oskar's Interieuradvies kunt u ook direct de mooiste gordijnen bij uw roede bestellen! Dat maakt uw huis in één keer helemaal af!

 

Oskar's Interieuradvies is te vinden aan de Duistervoordseweg 21 in Twello en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Recent Posts