DEALER VAN DE MAAND: ROBIFLEX

Robiflex is dé adviseur voor stylisten en binnenhuisarchitecten. In hun luxe showroom kunnen stylisten zelf inspiratie opdoen, of kan de klant meegenomen worden om alle mogelijkheden te tonen. Ook wanneer bestelde gordijnen ingemeten moeten worden of wanneer timmerwerk op maat van belang is, is Robiflex een betrouwbare en ervaren partner. Robiflex pakt het net iets anders aan dan de meeste dealers van XXL Designroeden. Zij werken namelijk niet rechtstreeks voor de consument, maar juist voor de interieuradviseur. Robiflex is dé partij wanneer het uitgebrachte interieuradvies uitgevoerd gaat worden. Ze nemen een aantal taken en verantwoordelijkheden over, waardoor een stylist en tijd en stress kan besparen.

Robiflex denkt na over de technische mogelijkheden van het interieuradvies. Wat zijn de voor- en nadelen van de gekozen materialen? Is alles zeker goed gemeten, zodat de klant niet voor verrassingen komt te staan? Met Robiflex als partner hoeft u zich over deze praktische zaken nooit meer zorgen te maken. Ook kunnen ze u in contact brengen met verschillende stylisten, met wiens advies u altijd de juiste beslissingen neemt.

Een met zorg samengestelde collectie

Robiflex heeft een uitgebreide collectie bestaande uit de beste merken in de interieurwereld; niet alleen in raamdecoratie, maar ook in vloeren, verf en meubels. Zo kunnen stylisten hun klanten alle benodigdheden bieden. De producten in de Robiflex collectie worden allemaal in Nederland gemaakt, waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt. In het kwalitatieve assortiment mag XXL Designroeden natuurlijk niet ontbreken. Net als Robiflex hechten wij veel waarde aan maatwerk en producten van de hoogste kwaliteit, om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Bij XXL Designroeden staat de wens van de klant centraal. Al onze producten worden namelijk op maat gebogen, waardoor geen enkele raamsituatie te ingewikkeld is. Wij buigen uw gordijnroeden, -rails en roederails op maat voor een vaste prijs per meter, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Tevens heeft u de optie om te kiezen uit alle RAL-kleuren zonder meerprijs. Zo zorgt u dat uw ophangsysteem volledig aansluit bij uw woonwens. Robiflex adviseert u graag over de mogelijkheden met onze mooie productenreeks.

Met een team van specialisten staat Robiflex in Den Hoorn voor u klaar. Heeft u advies nodig over de technische mogelijkheden van uw interieuradvies of zoekt u iemand die de montage voor u op zich kan nemen? Neem dan contact op met Robiflex! Zij helpen u graag verder.

 

XXL Designroeden is onder andere te koop bij Robiflex.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.