DEALER VAN DE MAAND: ROSELEUR INTERIEURMODE

Voor raamdecoratie, prachtige vloeren en accessoires bent u bij Roseleur Interieurmode in Haarlem aan het juiste adres. Met bijna 45 jaar aan ervaring en een luxe assortiment aan A-merken en tevens een eigen huismerk kunt u bij deze interieurzaak met iedere portemonnee terecht voor de mooiste interieuritems.

Specialist in gordijnen

Bij Roseleur Interieurmode kunt u terecht voor diverse soorten raamdecoratie en vloeren. Wanneer u de showroom aan de Doelstraat in Haarlem ook binnenloopt ziet u direct dat u bij een expert in deze twee onderdelen bent.

De deskundige interieur adviseurs geven u graag een passend advies over uw nieuwe raamdecoratie. Heeft u de juiste stof gevonden? Vraag dan naar de mogelijkheden voor gordijnroeden en/of roederails! De producten van XXL Designroeden worden al jarenlang besteld en verkocht bij Roseleur Interieurmode, waardoor u altijd verzekerd bent van een goed advies.

Roseleur Interieurmode is op maandag geopend van 13.00 t/m 17.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 t/m 17.00 uur. Bent u benieuwd naar het volledige assortiment van deze interieurzaak? Loop dan eens binnen voor een passend advies of neem een kijkje op de website!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Roseleur Interieurmode. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.