DEALER VAN DE MAAND: SCHIKS

Onze design roeden en gordijnrails worden in diverse showrooms in Nederland verkocht – en Schiks is er hier één van! Bij deze interieurspecialist bent u op het juiste adres voor een advies op maat.

Schiks – dé interieurspecialist

Schiks is een interieurspecialist in Deurne. Voor een design wooninrichting kan u hier zeker terecht! Naast XXL designroeden biedt Schiks ook diverse andere exclusieve merken om uw inrichting compleet te maken.

De designroeden van XXL worden al jaren bij Schiks verkocht. De deskundige medewerkers kunnen u dan ook assisteren bij uw keuze. Of u nu op zoek bent naar een gebogen roede of een design gordijnrails – bij Schiks bent u in goede handen!

Nog een voordeel bij Schiks: het installeerwerk wordt door hen verzorgd! Geen zorgen over foutieve applicaties of uw twee linkerhanden, maar exclusieve materialen die op vakkundige wijze worden bevestigd. Benieuwd naar de showroom van Schiks? Kom dan eens langs aan de Stijn Streuvelslaan 48 in Deurne.

XXL designroeden is onder andere te koop bij Schiks. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.