DEALER VAN DE MAAND: SMIT WONEN IN SFEER

In het historische Leiden vindt u Smit Wonen in Sfeer. Deze specialist in vloeren, raamdecoratie en gordijnen is gevestigd in de oude binnenstad. Sinds 1931 is het familiebedrijf actief in het stofferen van woningen en uiteenlopende projecten. In de winkel is inspiratie in overvloed te vinden. U wordt vakkundig ondersteund in uw zoektocht naar raamdecoratie en vloeren door één van de enthousiaste medewerkers. Eerlijk en persoonlijk advies; daar staat Smit voor. Hierbij staat de smaak van de klant centraal en wordt er actief meegedacht om een zo goed mogelijke oplossing te bieden. Mocht je er in de winkel toch niet uitkomen, komen de experts van Smit Wonen in Sfeer thuis bij je langs. Hierbij wordt meteen alles opgemeten en kunnen de specifieke wensen in kaart gebracht worden. Bij dit familiebedrijf in Leiden bent u dus aan het juiste adres voor wooninspiratie en -advies. De service bij Smit wordt niet voor niets beoordeeld met een 9,7 door klanten!

 

XXL Designroeden bij Smit Wonen in Sfeer

Smit Wonen in Sfeer werkt uitsluitend met de beste merken, want de kwaliteit van de producten vertaalt zich door in de service. Om deze reden werkt Smit ook met XXL Designroeden. XXL Designroeden past namelijk niet alleen in het kader van gepersonaliseerd advies, maar de producten worden ook gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Daarnaast kunnen XXL Designroeden op maat gemaakt worden voor een vaste prijs per meter, waardoor geen enkele raamsituatie te ingewikkeld is. De experts van Smit Wonen in Sfeer meten de ruimte op en bepalen vervolgens hoe de ophangsystemen van XXL het mooiste en meest praktisch gemonteerd kunnen worden. Zo zijn wandplaatsingen en plafondplaatsingen beide mogelijk en zijn onze producten in iedere RAL-kleur mogelijk. 

 

Voor interieuradvies van de hoogste kwaliteit ga je naar Smit Wonen in Sfeer. Gelegen aan de Lange Mare 98 in Leiden, is de interieurspecialist goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ook kunt u uw auto kosteloos achter de winkel parkeren. Maak er een dagje uit van en bezoek Smit Wonen in Sfeer!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Smit wonen in sfeer. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.