DEALER VAN DE MAAND: TAPIFLOOR

Bent u woonachtig in Gaanderen of omgeving en bent u toe aan iets nieuws in uw huis, of gaat u verhuizen en wilt u advies voor het inrichten van uw nieuwe woning? Dan staat Tapifloor voor u klaar! Dit prachtige bedrijf is al sinds 1971 een waar begrip in de Achterhoek. Waarbij ze eerst gevestigd waren in Doetinchem, zijn ze ongeveer 20 jaar geleden verhuisd naar de Rijksweg in Gaanderen waar ze hun klanten optimaal van dienst kunnen zijn. De deskundige adviseurs van Tapifloor weten alles over vloeren, gordijnen en zonwering; oftewel woningtextiel. Zij helpen zowel particulieren als bedrijven met verrassend advies voor hun stoffering en inrichting. Bij Tapifloor staat kwaliteit hoog in het vaandel en zij geven dan ook altijd een degelijk en op maat gesneden advies voor iedere situatie en klant. De uitvoering van het stoffeerwerk wordt gedaan door ware vakmensen, waardoor iedere klant tevreden is met hun aankoop en er nog lang plezier van kan hebben. Tapifloor is een echte specialist op het gebied van gordijnen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, van zonnig en kleurrijk tot rustig en naturel, de adviseurs van Tapifloor hebben alles in huis om aan uw wensen te voldoen.

Een maatwerk oplossing met XXL Designroeden

Iedere raamsituatie is uniek, waarbij rekening gehouden moet worden de lichtinval, de stijl en de privacy. Effen en gedessineerde stoffen, glanzende of wollige overgordijnen; bij Tapifloor is er absoluut geen gebrek aan keuze wanneer u gordijnen zoekt. Tapifloor houdt van slimme, mooie en stijlvolle oplossingen. Daarom kiezen zij ook voor XXL Designroeden! Al onze producten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig staal en zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuruitvoeringen. Hierdoor passen zij bij ieder interieur, of het nu modern of klassiek is. Ook wordt alles op maat gemaakt en gebogen; allemaal voor een vaste prijs per meter. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is geen enkele raamsituatie te ingewikkeld. Naast gordijnroedes en -rails, kunt u ook kiezen voor een railroede. Dit ophangsysteem combineert de beste elementen van een gordijnroede en -rails samen in één product, waardoor u altijd een passende uitstraling kunt creëren. Zo maakt u uw interieur helemaal af!

Bent u benieuwd hoe Tapifloor uw woning kan opfrissen? Tapifloor is gevestigd aan de Rijksweg 136, 7011 EC in Gaanderen. Zij zijn de gehele week geopend met uitzondering van zondag en u kunt gemakkelijk aan de overkant van de straat parkeren. Naast uitstekend adviseren, kunnen zij het gehele traject van een kale woning tot het geheel bekleed opleveren van een woning of bedrijfspand begeleiden. Zo wordt u volledig ontzorgt. Ga eens langs en laat u inspireren!


XXL designroeden is onder andere te koop bij Tapifloor. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

 

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.