Samen met de woninginrichter of interieuradviseur klanten voorzien van schitterende raamdecoratie, wat op een professionele manier wordt geplaatst, dat is onze doelstelling. XXL Designroeden zijn verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken. De komende maanden zullen we enkele showrooms onder de aandacht brengen.

TMC WOONWINKELS

TMC Woonwinkels is een interieurspecialist in de omgeving van Bergen op Zoom, Kruiningen en Goes. Al jaren maken zij vele woonwensen waar, met de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. TMC werkt samen met 59 winkeladviseurs en is exclusieve dealer van vele merken, waaronder XXL Designroeden.

Gordijnroedes van hoge kwaliteit

De collectie van XXL Designroeden is te vinden in alle woonwinkels van TMC. De plaatselijke adviseurs geven u het advies waar u naar op zoek bent! Zo weet u dat u verzekerd bent van gordijnroedes van hoge kwaliteit.

Laat je inspireren in de winkel!

Zoals hierboven al vermeld zijn de TMC Woonwinkels te vinden in Bergen op Zoom, Kruiningen en Goes. Laat de gordijnroedes van hoge kwaliteit en de andere producten je inspireren en maak de perfecte woonomgeving die bij u past!

XXL designroeden is onder andere te koop bij TMC Woonwinkels. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.