DEALER VAN DE MAAND: VAN DER LINDE VOOR WONEN EN SLAPEN

Van der Linde voor wonen en slapen is een grote speciaalzaak in Waddinxveen. Als specialist op het gebied van onder andere vloeren, behang en gordijnen is Van der Linde een toonaangevende organisatie in de omgeving van Gouda. Het familiebedrijf staat bekend om zijn uitgebreide collecties, vakmanschap en goede aanbiedingen.

Uw woon- en slaapspecialist

Mede door de grote collectie kunt u bij Van der Linde goed terecht om uw woon- en slaapplezier te vergroten. Goede gordijnen en vitrage zorgen voor sfeer in uw woning en zijn een essentieel onderdeel van uw interieur. Van der Linde adviseert u graag over gordijnen en zorgt tevens voor de perfecte finishing touch met de roeden van XXL Designroeden. Of het gaat om gordijnrails met bocht of om roeden met plafondplaatsing, met de producten van XXL Designroeden creëert u de ideale sfeer in uw woning!

Van der Linde voor wonen en slapen is te vinden in Waddinxveen aan de Dorpsstraat 38. Ook heeft de specialist een showroom in Woonmall Alexandrium te Rotterdam.

 

XXL designroeden is onder andere te koop bij Van der Linde voor wonen en slapen. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.