DEALER VAN DE MAAND: VAN LIESHOUT INTERIEUR

Voor professioneel en persoonlijk interieur advies in de omgeving van Nuenen, bent u bij Van Lieshout Interieur aan het juiste adres. Deze ervaren interieurspecialist zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in uw huis met een persoonlijk advies. Hierbij wordt u geadviseerd over hoe u materiaal, kleur en dessins kunt combineren om zo het thuisgevoel te creëren. Naast advies, kunt u bij Van Lieshout Interieur ook terecht voor een ruime selectie aan kwalitatieve interieurproducten van diverse topmerken. In de showroom vindt u onder andere gordijnstoffen, raamdecoraties, behang, tapijt en harde vloeren.

Waar u in de showroom veel inspiratie op kunt doen, komt Van Lieshout voor interieuradvies op maat graag bij u langs. Hierbij krijgen zij meteen een goede indruk van de ruimte, de mogelijkheden die de woning biedt en kunnen de maten direct opgemeten worden. Zo komen zij samen met u snel tot het gewenste resultaat; een woning waarin u kunt ontspannen, genieten en waar u zich écht thuis voelt.

Echt maatwerk, daar kunt u op rekenen

Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Zij vormen een goede basis en kunnen zowel functioneel als decoratief zijn. Bij Van Lieshout Interieur leveren ze echt maatwerk op het gebied van raamdecoratie en kwalitatieve rails en roedes mogen hierin natuurlijk niet ontbreken. De producten van XXL Designroeden sluiten perfect aan bij de visie van deze interieurspecialist. Onze gordijnrails, roedes en roederails zijn namelijk in verschillende materialen beschikbaar, worden volledig op maat gebogen en kunnen in iedere RAL-kleur geleverd worden. Maatwerk ten top, zoals Van Lieshout dat graag heeft. Dit wordt allemaal geleverd voor een vaste prijs per meter, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar gebogen designroeden met wandplaatsing of juist rechte roeden bevestigd aan het plafond? De mogelijkheden met XXL Designroeden zijn eindeloos. Van Lieshout Interieur adviseert u graag over de maatwerk oplossing die het beste bij uw wensen past.

Wanneer u op zoek bent naar een interieurspecialist die echt naar u luistert, staat Van Lieshout Interieur voor u klaar. De showroom is gelegen aan de Opwettenseweg 76, 5672 AJ Nuenen. Wanneer u liever wilt dat ze langskomen voor advies op maat, kunt u gemakkelijk online een afspraak maken. Kies voor interieur dat echt bij u past met Van Lieshout Interieur! 

 

XXL designroeden is onder andere te koop bij Van Lieshout Interieur. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt 

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.