DEALER VAN DE MAAND: VEERMAN WOONCENTRUM

Bij Veerman Wooncentrum in Volendam kunt u urenlang genieten van de mooiste woonideeën en interieurinspiratie. U kunt hier niet alleen terecht voor diverse raamoplossingen, maar ook voor vloerbedekkingen, verlichting en verschillende woonaccessoires. Ook kunt u hier direct uw stijlvolle meubelen uitzoeken. De deskundige adviseurs van Veerman helpen u graag met stijladviezen en/of passende oplossingen voor uw interieur.

Een expert in gordijnen

Bij Veerman Wooncentrum bent u zeker aan het juiste adres voor de mooiste raamdecoratie. Zo kunt u de mooiste gordijnstoffen perfect combineren met diverse gordijnroeden- en rails van XXL Designroeden. Zeker als u bijvoorbeeld ronde muren heeft biedt XXL de perfecte oplossing. De adviseurs van Veerman maken dan ook graag een passende offerte op maat voor u klaar, waarna dit ook deskundig kan worden geplaatst.

Veerman Wooncentrum is te vinden aan de Julianaweg 151 te Volendam. Zij ontvangen u graag met een warm welkom en een goed stijladvies voor uw woning.

XXL designroeden is onder andere te koop bij Veerman Wooncentrum. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.