DEALER VAN DE MAAND: WAGENMANS WONEN

De herfst is officieel begonnen; het perfecte moment om een frisse wind door uw interieur te laten waaien. Wanneer u hierover advies nodig heeft, staat Wagenmans Wonen voor u klaar. Gelegen in Lemelerveld, vindt u aan de Weerdhuisweg maar liefst 5000 m2 slapen, stoffering en interieuradvies. De experts van Wagenmans maken sfeervol inrichten voor iedereen toegankelijk, voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Aan ervaring komt dit familiebedrijf niets tekort, met al drie generaties aan bedrijfsleiders en de recente viering van hun 80 jarige bestaan. Zij doen er alles aan om klanten echt blij te maken met hun nieuwe interieur en halen hier veel voldoening uit. 

Wagenmans Wonen biedt het totaalpakket; van prachtig meubilair tot de beste bedden en van een brede selectie vloeren tot hoogwaardige raamdecoratie. Daarnaast bieden zij ook de beste artikelen voor meubelonderhoud, doen ze complete renovaties van woningen en kantoren en zorgen zij er met DatZitGoed voor dat iedereen comfortabel kan zitten. Kortom: Wagenmans Wonen doet alles voor een prachtig interieur met advies op maat.

Allround advies met de beste ophangsystemen

Een degelijk en gepersonaliseerd ophangsysteem is erg sfeerbepalend bij de keuze in interieur. Wagenmans Wonen snapt dit en begrijpt dat niet alleen de gordijnen de toon zetten, maar ook het ophangsysteem een grote rol speelt! Vandaar dat zij enkel kiezen voor de beste merken in raamdecoratie en XXL Designroeden mag hierin natuurlijk niet ontbreken. Onze producten zijn namelijk uiterst solide en er zijn tal van variaties mogelijk, omdat alles op maat gemaakt wordt. Of u nu kiest voor een roede, gordijnrails of een roederail; met XXL bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct. Wilt u een ophangsysteem in een specifieke kleur of zit u met een vervelende bocht? De producten van XXL Designroeden zijn in iedere RAL-kleur te bestellen en geen enkele bocht is te ingewikkeld. De gedreven experts van Wagenmans Wonen adviseren u graag over de mogelijkheden met XXL.

Bent u dus toe aan een nieuwe look en feel in uw huis en zoekt u een ervaren interieuradviseur? Breng dan eens een bezoekje aan de showroom van Wagenmans Wonen! Zij voorzien u graag van een advies op maat, ook voor uw raamdecoratie. Wagenmans Wonen is gevestigd aan de Weerdhuisweg 1, 8152 AW in Lemelerveld. Er is ruime parkeergelegenheid bij de showroom, dus laat u inspireren!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Van Wagenmans Wonen. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.