DEALER VAN DE MAAND: WONINGINRICHTING GOMMEREN

Gezelligheid, shoppen en meer; dat beleef je allemaal in Roosendaal. Ook voor wooninspiratie ben je in Roosendaal op de juiste plek, want hier bevindt zich binnenhuisadviseur Gommeren. Bij Gommeren willen ze het sfeervol, op maat en in uw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. Niet alleen voor hen omdat ze er weer een uitdaging bij hebben, maar ook voor u als klant. Ze helpen u de juiste keuzes maken en garanderen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service. Als onderdeel van het keurmerk Jouw Binnenhuisadviseur leveren zij de beste kwaliteit en heeft u de keuze uit zeer uitgebreide collecties. Het enthousiaste team van Gommeren heeft ideeën in overvloed en pakt uw project met beide handen aan. Ze luisteren echt naar uw wensen en geven eerlijk, verrassend advies. Dit is allemaal deel van de zeven zekerheden die zij bieden.

 

Alleen de beste merken van de hoogste kwaliteit

Onder de zeven zekerheden van binnenhuisadviseur Gommeren valt tevens dat ze alleen gebruik maken van de beste merken, 100% maatwerk bieden en kiezen voor zichtbaar vakmanschap. XXL Designroeden mag binnen de raamdecoratie dan ook niet ontbreken. Bij Gommeren helpen ze u met het samenstellen van een totaalplaatje van vloer, wand en raam. Het ophangsysteem voor uw gordijnen is hier een wezenlijk onderdeel van. Net als Gommeren biedt XXL Designroeden echt vakmanschap op maat. We maken gebruik van de beste materialen en combineren de nieuwste technieken met Nederlandse kwaliteit. Omdat onze producten in iedere RAL-kleur leverbaar zijn en er tal van afwerkmogelijkheden zijn, passen XXL Designroeden bij ieder interieur. Gommeren informeert u graag over de mogelijkheden vanuit hun uitgebreide en luxe showroom.

 

Binnenhuisadviseur Gommeren is te vinden op de Kade 11, 4703 GA in Roosendaal. U kunt zeer dichtbij uw auto parkeren en ook buiten de reguliere openingstijden kunt u op afspraak terecht. Mocht u het fijner vinden dat ze thuis bij u langskomen, is dit ook zo geregeld. Ga snel eens langs bij Gommeren en laat u inspireren!

XXL designroeden is onder andere te koop bij Woninginrichting Gommeren. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.