DEALER VAN DE MAAND: WOONWINKEL SCHIJNDEL

Woonwinkel Exclusief Wonen in Schijndel is al sinds 1980 een waar begrip in de omgeving. Met diverse collecties biedt deze winkel de mooiste meubelen en accessoires voor iedere portemonnee. Daarnaast beschikken ze over een eigen ontwerpstudio, waardoor zij u uitermate goed kunnen helpen met een totaaladvies voor uw interieur.

Creëer een totaalplaatje

Mede door de ontwerpstudio van Woonwinkel Schijndel bent u hier aan het juiste adres om het perfecte totaalplaatje voor uw woning te creëren en tevens te verwezenlijken. Hierbij zijn ook gordijnrails- of roedes een essentieel onderdeel. Dit weten de interieuradviseurs van Woonwinkel Schijndel ook maar al te goed, waardoor zij u met XXL Designroeden altijd een perfecte oplossing kunnen bieden. Of het dus gaat om een gordijnrails voor ronde muren of een roede over de gehele breedte van de serre; met de producten van XXL Designroeden gecombineerd met de mooiste gordijnen maakt u uw woning compleet!

Woonwinkel Exclusief Wonen is te vinden aan de Boschweg 80 in Schijndel. U kunt hier van maandag t/m zaterdag terecht voor de nodige inspiratie en een bijpassend interieuradvies.

XXL designroeden is onder andere te koop bij Woonwinkel Schijndel. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.