GEBOGEN DESIGN ROEDEN

Bij XXL Designroeden worden roeden professioneel op maat gebogen. Hierdoor is haast geen enkele ruimte een obstakel voor het plaatsen van roeden. Dit ondervonden ook Jan en Karin:

"Wij wilden een gordijnroede plaatsen in onze ronde uitbouw. Een gordijnroede op maat is hiervoor ideaal. De gebogen roede is door XXL Designroeden op maat gebogen en past perfect! Dit was nooit gelukt met standaard afmetingen. Met de gebogen roede kunnen wij nu optimaal gebruik maken van de ruimte."

Een gebogen roede voor uw woonruimte

Ook voor bochten retour naar de muur of een erker met meerdere bochten bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. De juiste gordijnen en roede kunnen je woonruimte maken of breken. Het is daarom ook belangrijk om je bewust bezig te houden met alle mogelijkheden, zoals de optie om een gebogen roede te nemen. Met een gebogen roede zal ieder gordijn altijd op zijn mooist hangen!

Het gehele assortiment aan gordijnrails, railroeden en roeden kunnen op maat gemaakt worden. Of u nu een gebogen roede wenst of juist een rechte: bij XXL Designroeden betaalt u altijd een vaste prijs per meter. U heeft de keuze uit alle RAL-kleuren en diverse materialen. Uw roeden kunnen dus geheel gepersonaliseerd worden om uw woonruimte helemaal af te maken.

Kom langs bij één van de vele showrooms en vraag naar de mogelijkheden voor een gebogen roede in uw woonruimte.

 

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.