ROEDEN PLAFONDPLAATSING

Plafondplaatsing is een van de meest voorkomende plaatsing van een gordijnroede.

XXL Designroeden heeft hier vele mogelijkheden voor. Als u een confectie met ingeslagen zeilringen kiest, kunt u met onze standaard plafondsteun vanaf het plafond naar de vloer geheel afsluiten. Zo krijgt u een mooi en strak uiterlijk en het neemt in open positie weinig ruimte in.

Het is mogelijk om de plafondsteunen van XXL Designroeden in een gewenste lengte te leveren waardoor hoogteverschil in uw plafond geen probleem hoeft te zijn.

Referentie plafondplaatsing gordijnroede

Saskia en Peter hebben onlangs een nieuw huis gekocht in een rustiek dorpje. Voor meer lichtinval en het vergroten van de keuken hebben zij aan de achterzijde van het huis een grote uitbouw gerealiseerd. De uitbouw bestaat uit twee hoeken van 60 graden. De zon staat lekker op de achterzijde van het huis dus dat oogt en voelt toch een stuk beter.

In verband met privacy en lichtinval willen Saskia en Peter gordijnen bevestigen. Voor het gemak moeten de gordijnen en gordijnroeden wel uit één geheel bestaan.

Peter: ''Na lang rond te hebben gezocht vonden wij uiteindelijk de gordijnroede van XXL Designroeden. Met de buig-service zijn de hoeken van 60 graden geen enkel probleem.''

Vraag ernaar bij uw dealer

Mocht u meer informatie willen over de plaatsing van gordijnroeden, ga dan langs bij een van onze showrooms en vraag naar onze mogelijkheden.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.