RECHTE ROEDEN

Onze rechte gordijnroeden op maat zijn door het praktische systeem makkelijk te monteren. De roeden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals RVS, blank, brons, etc. Ook is het mogelijk om de gordijnroeden in een gewenste RAL kleur te leveren. Deze hoeveelheid aan kleuren biedt u verschillende creatieve mogelijkheden. Door te variëren met de kleuren bent u in staat om in elke ruimte een eigen ambiance te creëren, uiteenlopend van hoog design tot klassiek.

De roeden zijn leverbaar in 4 diameters, namelijk 15, 22, 28 en 40mm. Deze zorgen voor een stabiele en stevige manier om uw gordijn te monteren.

Doordat onze gordijnroeden volledig op maat gerealiseerd kunnen worden, kunnen we ook voor de soms lastige hoeken, een mooie gordijnrails als oplossing bieden.

RVS gordijnroeden - fris en stoer

We nemen het jonggehuwd stel Michael en Sara als voorbeeld. Zij kozen voor de combinatie: RVS gordijnroeden en ecru kleurige gordijnen van linnen kwaliteit.

Binnenshuis ligt de nadruk op steigerhout en whitewash bewerkt laminaat. Een geweldige samenstelling! Lekker fris en stoer, waardoor de RVS gordijnroede op maat er ideaal bij past.

Mocht u meer informatie willen hebben over rechte gordijnroeden, ga dan langs bij een van onze showrooms in uw buurt en vraag naar onze mogelijkheden.

TIPS VOOR LASTIGE SITUATIES BIJ RAAMDECORATIE

Raamdecoratie geeft naast dat het voor veel ruimtes als functioneel wordt gezien, ook een leuke toevoeging aan de sfeer in de ruimte. Sommige raamsituaties kunnen echter...

NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem voor gordijnen met een dunne stof. Een wave koord wordt compleet geleverd met spreiders en remmers. Het systeem is geschikt...

HOE MAAK JE HET BESTE JE RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.