TRAPROEDEN OP MAAT

XXL Designroeden heeft een kwalitatief hoogstaand assortiment aan producten. Met gordijnrails, roeden en railroeden op maat, weet u dat u voor een gordijn ophangsysteem bij XXL moet zijn. Volledig te personaliseren naar uw smaak en stijl van inrichting, zorgen onze roeden voor de finishing touch van uw woning.

Bij XXL Designroeden houdt het echter niet op met een prachtig ophangsysteem. Ook andere onderdelen van uw woning kunnen er tiptop uitzien met onze producten, waaronder uw trap!

Traproeden op maat van XXL

Wanneer u het perfecte materiaal voor de traploper heeft gekozen in de kleur die u altijd al wilde, moet u gaan nadenken over de afwerking. Om de traploper goed af te werken, denkt men vrijwel altijd aan traproeden. Traproeden houden uw loper op zijn plek en zorgen voor een unieke uitstraling.

Uw traproeden kunnen volledig naar wens voor u gemaakt. Wanneer u kiest voor XXL Designroeden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning, zowel op de trap als in alle ruimtes met raamdecoratie. Zo heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren en leveren wij ook producten in RVS. Dit materiaal is in hoge mate roestbestendig waardoor het vele jaren mee kan en ook onderhoudsvriendelijk is.

Doordat ze volledig naar uw wensen gemaakt kunnen worden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning. Met een gordijn ophangsysteem en traproeden die bij elkaar passen, voelt een woning pas echt als een geheel. Of u nu kiest voor een klassiekere uitstraling of gaat voor een fellere RAL-kleur; met traproeden van XXL Designroeden bent u verzekerd van kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze traproeden? Bezoek een showroom in de buurt en laat u adviseren over de opties met XXL Designroeden!

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.