TRAPROEDEN OP MAAT

XXL Designroeden heeft een kwalitatief hoogstaand assortiment aan producten. Met gordijnrails, roeden en railroeden op maat, weet u dat u voor een gordijn ophangsysteem bij XXL moet zijn. Volledig te personaliseren naar uw smaak en stijl van inrichting, zorgen onze roeden voor de finishing touch van uw woning.

Bij XXL Designroeden houdt het echter niet op met een prachtig ophangsysteem. Ook andere onderdelen van uw woning kunnen er tiptop uitzien met onze producten, waaronder uw trap!

Traproeden op maat van XXL

Wanneer u het perfecte materiaal voor de traploper heeft gekozen in de kleur die u altijd al wilde, moet u gaan nadenken over de afwerking. Om de traploper goed af te werken, denkt men vrijwel altijd aan traproeden. Traproeden houden uw loper op zijn plek en zorgen voor een unieke uitstraling.

Uw traproeden kunnen volledig naar wens voor u gemaakt. Wanneer u kiest voor XXL Designroeden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning, zowel op de trap als in alle ruimtes met raamdecoratie. Zo heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren en leveren wij ook producten in RVS. Dit materiaal is in hoge mate roestbestendig waardoor het vele jaren mee kan en ook onderhoudsvriendelijk is.

Doordat ze volledig naar uw wensen gemaakt kunnen worden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning. Met een gordijn ophangsysteem en traproeden die bij elkaar passen, voelt een woning pas echt als een geheel. Of u nu kiest voor een klassiekere uitstraling of gaat voor een fellere RAL-kleur; met traproeden van XXL Designroeden bent u verzekerd van kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze traproeden? Bezoek een showroom in de buurt en laat u adviseren over de opties met XXL Designroeden!

TIPS VOOR LASTIGE SITUATIES BIJ RAAMDECORATIE

Raamdecoratie geeft naast dat het voor veel ruimtes als functioneel wordt gezien, ook een leuke toevoeging aan de sfeer in de ruimte. Sommige raamsituaties kunnen echter...

NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem voor gordijnen met een dunne stof. Een wave koord wordt compleet geleverd met spreiders en remmers. Het systeem is geschikt...

HOE MAAK JE HET BESTE JE RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.