VOORDELEN VAN GORDIJNROEDEN

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen moet u vaak een keuze maken voor een gordijnsysteem. De ouderwetse gordijnrails worden eraf gehaald en een nieuw en moderner systeem komt hiervoor in de plaats. Maar waar kiest u dan voor? In dit blog vindt u alle voordelen van het plaatsen van gordijnroeden.

Een luxe uitstraling

De gordijnen in uw huis zijn een echte sfeermaker, ze leggen de basis voor het gehele interieur. Met een roede geeft u met de kleinste details direct een bepaalde sfeer in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gordijnroede van RVS creeërt u direct een luxe uitstraling. Daarnaast kunnen alle gordijnroeden van XXL gemaakt worden in alle RAL-kleuren, waardoor u ook direct een leuke sfeer creeërt in onder andere kinderkamers.

In combinatie met de gordijnstof van uw keuze kan u met een gordijnroede zelf de sfeer bepalen. Zo kan u onder andere kiezen voor wand- of plafondplaatsing en diverse afwerkingen aan de uiteinden. Bij een verkooppunt van XXL Designroeden kunt u hierover ook altijd een passend advies krijgen, zodat u de mooiste gordijnroedes voor uw (woon)kamer kunt creëren.

Ideaal voor ronde muren

Ronde muren geven een huis natuurlijk een unieke en karakteristieke uitstraling, maar het ophangen van gordijnen kan hierbij een crime zijn. Met een gebogen roede hangen uw gordijnen op z'n mooist! Bij XXL Designroeden maken wij alle gordijnroeden voor u op maat - zonder meerprijs! Hiermee bent u altijd verzekerd van het mooiste resultaat. Doordat uw gordijnroedes op maat gemaakt worden maken ze de ruimte sfeervol en sluiten de roedes mooi aan op de rest van de kamer. 

Met gordijnroeden creeërt u dus een luxe en unieke sfeer. Kies de roede die bij uw huis past en geniet van het resultaat! Heeft u nog hulp nodig bij uw keuze? Kom dan langs in één van de showrooms van XXL Designroeden.

TIPS VOOR LASTIGE SITUATIES BIJ RAAMDECORATIE

Raamdecoratie geeft naast dat het voor veel ruimtes als functioneel wordt gezien, ook een leuke toevoeging aan de sfeer in de ruimte. Sommige raamsituaties kunnen echter...

NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem voor gordijnen met een dunne stof. Een wave koord wordt compleet geleverd met spreiders en remmers. Het systeem is geschikt...

HOE MAAK JE HET BESTE JE RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.