XXL IN 2018: INTERIEURTRENDS EN ROEDEN

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieur. Zo zullen zogenaamde “nudes”, oftewel het kleurenpalet waarbij huidskleuren de hoofdrol spelen, dit jaar steeds vaker terugkomen in het interieur van woningen. Aan het andere kant van het spectrum, nemen ook donkere kleuren zoals indigo en kobaltblauw, of velvet en emerald groen, een steeds prominentere positie in woningen. Hiermee maakt u van uw huis een echt woonparadijs, volledig ingericht naar uw wensen én passend bij de trends van 2018. 

Gordijntrends van 2018

Naast de algemene interieurtrends van 2018, zijn er ook enkele trends specifiek gericht op gordijnen. Zo zijn moderne, strakke gordijnen helemaal in de mode dit jaar. Daarnaast zijn geometrische gordijnen steeds meer in trek, waarmee unieke raamsituaties gecreëerd kunnen worden. De fijnste gordijntrend van 2018 is echter dat er helemaal geen regels zijn dit jaar! Maak uw woning helemaal uw eigen door te mixen en matchen; niets is namelijk te gek. Of u dit nu doet op het gebied van kleur of juist de confectiemethode is volledig aan u. Wilt u toch iets geheel nieuws, kies dan eens voor WAVE-gordijn. Deze look creëert u door de afstand van de runners af te stellen op gemiddeld 6 tot 8 centimeter. Zo bent u weer helemaal bij de tijd en heeft u iets unieks toegevoegd aan uw woning. 

Gepersonaliseerde designroeden op maat

Wanneer u kiest voor een geheel nieuwe inrichting van uw huis, wilt u natuurlijk niet tegengehouden worden door objecten die u niet kunt personaliseren. Gelukkig hoeft u ook op het gebied van gordijnroeden geen concessies te doen. De roeden van XXL Designroeden worden voor u op maat gemaakt en zijn volledig te personaliseren. Bij ons heeft u de keuze uit iedere RAL-kleur, zodat uw roede, railroede of gordijnrails perfect bij uw gordijnen en/of interieur past. Ook voor een ingewikkelde bocht in uw huis bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. Onze producten zijn de kers op de taart van uw woning en wij helpen u daarom graag bij het inrichten van uw woning.

Bezoek snel een showroom in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. 

 

DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de drie woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke...

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. De deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.