ALTIJD EEN SCHONE GORDIJNROEDE MET DE RVS CLEANER

Bij XXL Designroeden maken we gebruik van verschillende kwalitatieve materialen voor ons assortiment aan gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. Een van de mogelijkheden is een roede of rail van RVS. Een tijdloos materiaal met een zeer lange levensduur. 

WAAROM RVS SCHOONMAKEN

RVS is een makkelijk materiaal in gebruik, maar niet geheel onderhoudsvrij. Om optimaal te kunnen genieten van RVS is het verstandig om het af en toe schoon te maken. Roestvast staal heeft een zeer dunne roest laag waarmee het materiaal zichzelf beschermt. Op deze laag kan vuil ontstaan, door dit af en toe schoon te maken verleng je de levensduur van het materiaal.

RVS Roede | XXL Designroeden

RVS GORDIJNROEDE OF GORDIJNRAILS SCHOONMAKEN

Bij XXL Designroeden denken we verder dan alleen het vervaardigen van het product, ook aan de nazorg van onze producten hechten wij veel waarde. Om een roestvast stalen roede of rail stralend mooi te houden, raden wij aan om gebruik te maken van de RVS cleaner van XXL Designroeden. Zo verwijder je eenvoudig vuil en vingerafdrukken. Deze cleaner maakt het materiaal schoon en voorziet de gordijnroede of gordijnrails van een nieuwe beschermde laag en een prachtige glans.

De RVS cleaner van XXL Designroeden:
✓ REINIGT
✓ ONTVET
✓ ONDERHOUDT

Naast gordijnroedes en gordijnrails kun je de RVS cleaner ook gebruiken voor andere roestvast stalen oppervlakten zoals afzuigkappen en handgrepen. Zo reinig je eenvoudig al jouw roestvaststalen apparatuur en zorg je voor een mooie en beschermende glans.

RVS CLEANER GEBRUIKEN

De RVS cleaner van XXL Designroeden is erg makkelijk in gebruik en schoonmaken kost weinig tijd. U gebruikt het als volgt:

  1. Spuit de cleaner op een zachte, schone en droge doek*
  2. Maak het oppervlak schoon
  3. Wrijf de cleaner uit tot het oppervlak schoon en droog is

*We raden aan om de RVS cleaner op de doek te spuiten, zodat het niet op ongewenste objecten of oppervlakken terecht komt.

RVS GORDIJNROEDE OF GORDIJNRAILS BIJ EEN SHOWROOM IN DE BUURT

De RVS Cleaner van XXL Designroeden is te koop bij onze showrooms verspreid door heel Nederland.

Naast RVS maken we bij XXL Designroeden gebruik van vele andere kwalitatieve materialen. Benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Bezoek een showroom in de buurt en laat je adviseren door een professional.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.