ALTIJD EEN SCHONE GORDIJNROEDE MET DE RVS CLEANER

Bij XXL Designroeden maken we gebruik van verschillende kwalitatieve materialen voor ons assortiment aan gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. Een van de mogelijkheden is een roede of rail van RVS. Een tijdloos materiaal met een zeer lange levensduur. 

 

WAAROM RVS SCHOONMAKEN

RVS is een makkelijk materiaal in gebruik, maar niet geheel onderhoudsvrij. Om optimaal te kunnen genieten van RVS is het verstandig om het af en toe schoon te maken. Roestvast staal heeft een zeer dunne roest laag waarmee het materiaal zichzelf beschermt. Op deze laag kan vuil ontstaan, door dit af en toe schoon te maken verleng je de levensduur van het materiaal. 

RVS GORDIJNROEDE OF GORDIJNRAILS SCHOONMAKEN

Bij XXL Designroeden denken we verder dan alleen het vervaardigen van het product, ook aan de nazorg van onze producten hechten wij veel waarde. Om een roestvast stalen roede of rail stralend mooi te houden, raden wij aan om gebruik te maken van de RVS cleaner van XXL Designroeden. Zo verwijder je eenvoudig vuil en vingerafdrukken. Deze cleaner maakt het materiaal schoon en voorziet de gordijnroede of gordijnrails van een nieuwe beschermde laag en een prachtige glans. 

De RVS cleaner van XXL Designroeden:

✓ REINIGT

✓ ONTVET

✓ ONDERHOUDT

Naast gordijnroedes en gordijnrails kun je de RVS cleaner ook gebruiken voor andere roestvast stalen oppervlakten zoals afzuigkappen en handgrepen. Zo reinig je eenvoudig al jouw roestvaststalen apparatuur en zorg je voor een mooie en beschermende glans. 

 

RVS CLEANER GEBRUIKEN

De RVS cleaner van XXL Designroeden is erg makkelijk in gebruik en schoonmaken kost weinig tijd. U gebruikt het als volgt:

1. Spuit de cleaner op een zachte, schone en droge doek* 

2. Maak het oppervlak schoon

3. Wrijf de cleaner uit tot het oppervlak schoon en droog is

*We raden aan om de RVS cleaner op de doek te spuiten, zodat het niet op ongewenste objecten of oppervlakken terecht komt.

 

RVS GORDIJNROEDE OF GORDIJNRAILS BIJ EEN SHOWROOM IN DE BUURT

De RVS Cleaner van XXL Designroeden is te koop bij onze showrooms verspreid door heel Nederland. 

Naast RVS maken we bij XXL Designroeden gebruik van vele andere kwalitatieve materialen. Benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Bezoek een showroom in de buurt en laat je adviseren door een professional.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.