Over XXL Designroeden

Onmisbaar voor het ophangen van gordijnen is een gordijnroede of -rails. Met de juiste ophangmethode hangen je gordijnen er perfect bij. Wat ons betreft, dé finishing touch van ieder interieur. Bij XXL Designroeden leveren we uitsluitend maatwerk, hierdoor kun je de roede of rail geheel naar eigen wens laten ontwerpen, zodat het uitstekend aansluit bij jouw interieur.

De oprichting van XXL Designroeden

XXL Designroeden is ontstaan doordat Jan ontdekte dat er in de markt van de gordijnroedes geen standaard, mooi passende raamdecoratie bestond voor afwijkende raamsituaties. Daarom is hij in 2003 gestart met het maken van een eigen assortiment aan roedes – en rails, in een gehuurde werkplaats van 100 vierkante meter. In de beginjaren produceerden ze voor ongeveer 30 winkeliers, in de loop van de jaren is het klantenbestand uitgebreid naar meer dan 900 winkeliers verspreid door heel Nederland. Vanwege de groei zijn ze in 2008 verhuisd naar een eigen werkplaats in Bosschenhoofd (Noord-Brabant) van 750 vierkante meter.

Visie en missie

XXL Designroeden onderscheidt zich door maatwerk, vakmanschap, service en het gebruik van uitsluitend kwalitatieve producten. Hierdoor kunnen wij bieden wat een standaard gordijnroede of rails niet kan. Aan onze op maat gemaakte roede en rails hangt een gordijn het allermooiste, de finishing touch die wat ons betreft, ieder interieur verdient!

 

Team XXL Designroeden

Samen met een team van vakmannen werken we dagelijks aan de productie van onze prachtige producten. Het leukste aan ons werk is dat we samen met de professionals uit onze showrooms een pasklare oplossing kunnen maken voor ieder interieur. Ik ben ervan overtuigd dat de kennis en expertise van ons team, in combinatie met de juiste adviezen in de showroom ervoor zorgen dat wij onze klanten blij kunnen maken!

Onze werkplaats

Ons gehele assortiment aan producten wordt handgemaakt in onze werkplaats. Hier wordt samen met een team van vakmannen, gespecialiseerd in metaalbewerking, hard gewerkt van order tot product. Lees meer over onze werkwijze en een kijkje in de werkplaats via onderstaande button.

Kijkje in de werkplaats

Lees meer in onze blog

Lees ons laatste nieuws en laat je inspireren door de mogelijkheden van XXL Designroeden voor jouw interieur.

Bekijk onze blogpagina

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram!
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.