OVER XXL

Het inrichten van een huis is een dankbare taak. Ieder huis is anders, en bovendien is ieders smaak anders. Met de producten en het maatwerk van XXL Designroeden kun je gordijnrails en gordijnroede geheel naar eigen wens laten ontwerpen.

ONZE WERKPLAATS

In onze werkplaats in Bosschenhoofd werken specialisten die jarenlange ervaring combineren met nieuwe toepassingen op interieurgebied. Voor onze roede, railroede en gordijnrails maken we enkel gebruik van hoogwaardig materiaal en maken we ieder product op maat. 

GESCHIEDENIS XXL DESIGNROEDEN

XXL Designroeden is gestart in 2003 in een gehuurde werkplaats van 100 vierkante meter.

Sinds 2008 zijn we verhuisd naar onze eigen werkplaats in Bosschenhoofd van 750 vierkante meter. Waar we nog steeds iedere dag met passie werken. 

Ons product is geboren uit de vraag van winkeliers naar een degelijke stevige roede, op maat gemaakt en toepasbaar in vele situaties. In onze beginjaren produceerden we onze producten voor ongeveer 30 winkeliers, maar in de loop der jaren is ons klantenbestand uitgebreid naar 900 winkeliers door heel Nederland. Sinds 2013 is ons roede programma uitgebreid met het roederail programma.

ROEDERAILS EN ROEDE OP MAAT

Bij XXL Designroeden ben je verzekerd van uitstekend vakmanschap en service. Je betaalt een vaste prijs per meter, zelfs wanneer je te maken hebt met een ongebruikelijke vorm. Al vele jaren is XXL Designroeden gespecialiseerd in het produceren en buigen van roederails en roede. Voor elke ruimte bedenken wij de oplossing. Op vakkundige wijze buigen wij de roederails en roede op maat. 

ONTDEK XXL DESIGNROEDEN IN EEN SHOWROOM

XXL Designroeden zijn verkrijgbaar via verschillende showrooms in heel Nederland. Zoek een showroom bij jou in de buurt en ontdek alle mogelijkheden van XXL Designroeden! 

VIND EEN SHOWROOM

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram!
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.