DE DRIE LIFESTYLE & INTERIEUR TRENDS VAN 2020

Je huidige interieur vernieuwen? Ontdek de vier woontrends op lifestyle- en interieurgebied voor 2020! De rode draad is het gebruik van planten, bloemen, natuurlijke materialen en een focus op duurzaamheid. Deze belangrijke elementen worden dit jaar gecombineerd in drie verschillende stijlen.

Warme kleuren met stoere materialen.

Donkere warme kleuren zijn helemaal terug in 2020. Je zal dan ook kleuren gaan zien zoals beige, bruintinten, warmrood, donkerpaars, aubergine en indigoblauw. De verschillende kleuren groen blijven ook nog steeds terugkomen. Deze warme kleuren worden gecombineerd met stoere materialen zoals leer, zwart staal, goudkleurige accenten, velours stoffen en natuursteen.

Imperfectie en rauwe woonstijlen.

Het benadrukken van imperfectie en de schoonheid hiervan wordt steeds belangrijker. In 2020 gaan we in het interieur meer focus leggen op de schoonheid van imperfectie, assymetrie en de natuur. Deze trend is overgewaaid uit Japan en wordt ook wel de “Wabi Sabi” trend genoemd. Imperfectie mag gezien worden.

Duurzaam en functioneel.

Tegenwoordig is efficiëntie en gemak essentieel in ons dagelijks leven. Dit ga je ook steeds meer terugzien in huis. Interieurs zullen in de komende jaren steeds meer uit gadgets en hulpmiddelen bestaan om ons leven een stuk makkelijker te maken. Alles moet multifunctioneel zijn en slimme technologische oplossingen helpen daarbij: bijvoorbeeld een koffiezetapparaat die ‘s morgens uit zichzelf een kopje koffie voor je maakt. Daarnaast zijn we ook bewust bezig met duurzaamheid. Dit zie je terug in de groei van zonnepanelen en het gebruik van mooie en slimme ledverlichting.

Advies op maat

XXL Designroeden zorgt voor passende raamdecoratie voor jouw interieur. Wij maken alles geheel op maat zodat je alles makkelijk kan personaliseren. Met ons grote aanbod kun jij oneindig veel combinaties maken. Vind een showroom bij jou in de buurt en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Interieur & lifestytle trend 2020 | XXL Designroeden
Interieur & lifestytle trend 2020 | XXL Designroeden
Interieur & lifestytle trend 2020 | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.