DUBBELE GORDIJNRAILS

Het kopen van gordijnen is een lastige taak die vaak uitgesteld wordt tot het huis al grotendeels is ingericht. U moet namelijk nadenken over de dikte van de stof, de kleur en eventuele patronen op de gordijnen. Daarnaast bent u eerst veelal eerst bezig met schilderen, het plaatsen van meubilair en meer. Naast het kiezen van de perfecte gordijnen moet er ook gekeken worden naar een ophangsysteem voor uw gordijnen. Vergis u echter niet: uw ophangsysteem is erg sfeerbepalend. Hier komt de dubbele gordijnroede of dubbele gordijnrails om de hoek kijken, een slimme oplossing die zowel praktisch als esthetisch is.

Een dubbele gordijnroede: vitrage en gordijnen in één

Met de producten van XXL Designroeden haalt u echte kwaliteit in huis waar u nog jaren plezier van heeft. Zowel onze enkele als dubbele gordijnroedes en rails zijn namelijk uiterst solide, waardoor uw gordijnen volledig tot hun recht komen. Daarnaast maken we voor onze roedes en rails enkel gebruik van de beste materialen, waardoor de producten een lange tijd mee gaan. We maken alle producten op maat, dus ook bij lastige raamsituaties is XXL Designroeden de oplossing. Maar hoe kiest u nu het juiste ophangsysteem voor uw situatie? Wat als je zowel vitrages als gordijnen wilt? Dan is een dubbele gordijnroede de juiste keuze voor u!

Wat is een dubbele gordijnroede of rails?

Een dubbele gordijnroede of een dubbele gordijnrails bestaat uit twee aparte roedes of rails, gemonteerd op een enkel montagesysteem. Hierdoor kunt u twee soorten gordijnen ophangen. Zo hangt u met een dubbele gordijnroede eenvoudig uw gordijnen en vitrage op aan hetzelfde ophangsysteem.

De voordelen van een dubbele gordijnrails

Een van de grootste voordelen van een dubbele gordijnrails of roede is de veelzijdigheid. Met twee sets gordijnen kunt u gemakkelijk spelen met de lichtinval en privacy. Ook biedt een dubbele gordijnroede of rails de mogelijkheid om verschillen stoffen, kleuren en patronen gordijnen te combineren. Een ander groot pluspunt van een dubbele gordijnrails is dat het niet nodig is om twee ophangsystemen te kopen.

Naast hun esthetische voordelen zijn dubbele gordijnroedes ook heel praktisch. Door twee sets gordijnen te gebruiken, kun je de thermische isolatie van je ramen verbeteren. In de zomer houden dikke verduisteringsgordijnen de hitte buiten, terwijl je in de winter extra warmte kunt behouden door een tweede laag gordijnen toe te voegen (lees hier alles over gordijnadvies in de koude maanden). Bovendien bespaart u met een dubbele gordijnroede ruimte, hoeft u geen onnodige gaten te boren en creëert u een strak geheel.

De dubbele gordijnroede van XXL Designroeden is volledig te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren, wordt het product op maat gebogen en kunt u kiezen voor een wand- of plafondplaatsing. Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de functionaliteiten van een roede en een roederails in één ophangsysteem, waardoor iedere combinatie mogelijk is.

Onze dubbele gordijnroedes en rails zijn echte sfeermakers

De juiste raamdecoratie kan uw woonruimte maken of breken, dus doe geen concessies en kies voor een ophangsysteem dat echt bij u past. Voor een dubbele gordijnroede van XXL Designroeden betaalt u altijd een vaste prijs per meter. Ook heeft u de keuze uit diverse materialen, waaronder RVS. Onze RVS producten zijn gemakkelijk te onderhouden met onze eigen RVS cleaner. Hiermee behoudt u de kwaliteit van uw ophangsysteem en blijven ze mooi glanzen.

Bij ons krijgt u maatwerk voor de prijs van gewoon. Kies voor kwaliteit en echt vakmanschap met een dubbele gordijnroede van XXL. Zo maakt u een keuze waar u nog jaren de vruchten van plukt. Bent u geïnspireerd? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek één van onze showrooms om u te laten adviseren over de mogelijkheden van XXL Designroeden. De gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag!

Dubbele gordijnroede | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.