DUBBELE GORDIJNROEDE

Het kopen van gordijnen is een lastige taak die vaak uitgesteld wordt tot het huis al grotendeels is ingericht. U moet namelijk nadenken over de dikte van de stof, de kleur en eventuele patronen op de gordijnen. Daarnaast bent u eerst veelal eerst bezig met schilderen, het plaatsen van meubilair en meer. Hierna moeten de gordijnen ook nog opgehangen worden, wat ook weer een vak apart is.

Vergis u echter niet: uw ophangsysteem is erg sfeerbepalend, dus zorg dat u goed geïnformeerd bent over de verschillende mogelijkheden. Bij één van de showrooms bij u in de buurt kunt u advies vragen over de het meest geschikte ophangsysteem voor uw woon- of werksituatie.

Een dubbele gordijnroede: vitrage en gordijnen in één

Met de producten van XXL Designroeden haalt u echte kwaliteit in huis waar u nog jaren plezier van heeft. Onze ophangsystemen zijn namelijk uiterst solide, waardoor uw gordijnen volledig tot hun recht komen. Daarnaast maken we enkel gebruik van de beste materialen, waardoor de producten een lange tijd mee gaan. We maken alle producten op maat, dus ook bij lastige raamsituaties is XXL Designroeden de oplossing. Maar hoe kiest u nu het juiste ophangsysteem voor uw situatie? Wat als je zowel vitrages als gordijnen wilt? Dan is een dubbele gordijnroede de juiste keuze voor u!

Met een dubbele gordijnroede op maat hangt u eenvoudig uw gordijnen en vitrage aan hetzelfde ophangsysteem. Zo is het niet nodig om twee ophangsystemen te kopen, bespaart u ruimte en gaten in uw muur en creëert u een strak geheel. De dubbele gordijnroede van XXL Designroeden is volledig te personaliseren. Zo kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren, wordt het product op maat gebogen en kunt u kiezen voor een wand- of plafondplaatsing. Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de functionaliteiten van een roede en een roederails in één ophangsysteem, waardoor iedere combinatie mogelijk is.

Onze producten zijn echte sfeermakers

De juiste raamdecoratie kan uw woonruimte maken of breken, dus doe geen concessies en kies voor een ophangsysteem dat echt bij u past. Voor een dubbele gordijnroede van XXL Designroeden betaalt u altijd een vaste prijs per meter. Ook heeft u de keuze uit diverse materialen, waaronder RVS. Onze RVS producten zijn gemakkelijk te onderhouden met onze eigen RVS cleaner. Hiermee behoudt u de kwaliteit van uw ophangsysteem en blijven ze mooi glanzen.

Bij ons krijgt u maatwerk voor de prijs van gewoon. Kies voor kwaliteit en echt vakmanschap met een dubbele gordijnroede van XXL. Zo maakt u een keuze waar u nog jaren de vruchten van plukt. Bent u geïnspireerd? Bezoek één van onze showrooms om u te laten adviseren over de mogelijkheden van XXL Designroeden. De gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.