EEN GORDIJNRAILS, ROEDE OF RAILROEDE VAN KWALITEIT

Er worden verschillende gordijnrails, roedes en railroedes aangeboden op de markt, maar hoe weet je waar je voor moet kiezen? Een roede of railroede van kwaliteit heeft verschillende voordelen. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten bij het kiezen van een gordijnroede- of rail. 

Vakkundig advies over een gordijnrails, roede of railroede

Het is belangrijk dat een gordijnrails, roede of railroede goed aansluit bij jouw raamsituatie. Er zijn veel mogelijkheden met ophangsystemen voor je gordijnen en omdat iedere woning uniek is, is een universeel ophangsysteem vaak geen passende oplossing. Het is daarom verstandig om je vakkundig te laten adviseren over de maten, kleuren, afwerkingen en verschillende montagemogelijkheden. De vakmensen in de showrooms hebben de kennis in huis om jou te adviseren over een maatwerk gordijnrails, roede of railroede. XXL Designroeden is verkrijgbaar bij showrooms verspreid door heel Nederland. Zoek een showroom bij jou in de buurt en laat je adviseren over de beste oplossing voor jouw raamsituatie.

Maatwerk roede en railroede 

Een uitstekende vensterbank, radiator, een erker of een ronde muur? Iedere raamsituatie is anders, maar met het juiste maatwerk is er altijd een passende oplossing. Het voordeel van maatwerk is dat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en bij jouw woning. Gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting en kunnen zonder een juist ophangsysteem niet volledig tot zijn recht komen. Bij XXL Designroeden maken we een gordijnroede of roederails altijd speciaal voor jou op maat. In ons assortiment beschikken we over diverse roedes en rails met verschillende diameters, eindknoppen, steunen, ringen, plaatsingsmogelijkheden en de keuze uit alle RAL- kleuren. Een persoonlijke combinatie hiervan zorgt voor een totaalplaatje dat jouw gordijnrails of roede helemaal afmaakt en laat aansluiten bij jouw wensen!

kwaliteit gordijnrails, roede of railroede | XXL Designroeden

Roede of railroede met een lange levensduur

Het aanschaffen van gordijnrails, roede of railroede van kwaliteit is een duurzame keuze. Kwalitatieve producten hebben een lange levensduur doordat ze niet snel slijten en verkleuren, maar juist stevig zijn en lang mooi blijven. Een investering die zeker de moeite waard is! De roede en railroede van XXL Designroeden zijn zodanig stevig dat de gordijnen mooi tot hun recht komen en soepel lopen, zodat je ze met gemak kan openen en sluiten. Voor een lange levensduur is het verstandig om een ophangsysteem goed te onderhouden. De RVS cleaner van XXL Designroeden zorgt voor een schone roede met perfecte geleiding en een beschermende laag. 

Laat je adviseren in een showroom bij jou in de buurt!

Een kwalitatieve roede heeft een lange levensduur, past perfect binnen de afmetingen van je woning en vormt echt een finishing-touch voor jouw interieur. Bij XXL Designroeden betaal je altijd een vaste prijs per meter, ook voor ongebruikelijke vormen. De prijs is inclusief uitstekend vakmanschap en service! Laat je adviseren in een showroom bij jou in de buurt voor een oplossing die naadloos aansluit bij jouw raamsituatie. Vind een showroom in de buurt. 

kwaliteit gordijnrails, roede of railroede | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.