GEBOGEN ROEDE OP MAAT

Gebogen rails of roedes zijn dé uitkomst voor huizen met een nis, erker of ronde muren! Bij XXL Designroeden worden alle ophangsystemen in onze eigen werkplaats op maat gebogen. Hierdoor is haast geen enkele ruimte een obstakel en bieden we voor iedere ruimte een oplossing. Door de op maat gebogen roede maak je optimaal gebruik van de ruimte en sluit de roede naadloos aan op de ruimte en het interieur.

Vaste prijs per meter

Ook voor bochten retour naar de muur of een erker met meerdere bochten biedt XXL Designroeden de oplossing. Het gehele assortiment aan rails, railroedes en roedes kunnen op maat gemaakt worden. Of je nu een gebogen of rechte roede wil, onze producten zijn altijd te verkrijgen voor een vaste prijs per meter. Om de ruimte helemaal af te maken bieden we onze producten in alle RAL-kleuren en in diverse materialen. Zo kan je jouw raamdecoratie geheel gepersonaliseerd maken.

 

Kom langs bij één van de vele showrooms en vraag naar de mogelijkheden voor een gebogen roede

Gebogen roede op maat | XXL Designroeden
Gebogen roede op maat | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.