GEBOGEN ROEDE OP MAAT

Gebogen rails of roedes zijn dé uitkomst voor huizen met een nis, erker of ronde muren! Bij XXL Designroeden worden alle ophangsystemen in onze eigen werkplaats op maat gebogen. Hierdoor is haast geen enkele ruimte een obstakel en bieden we voor iedere ruimte een oplossing. Door de op maat gebogen roede maak je optimaal gebruik van de ruimte en sluit de roede naadloos aan op de ruimte en het interieur.

Vaste prijs per meter

Ook voor bochten retour naar de muur of een erker met meerdere bochten biedt XXL Designroeden de oplossing. Het gehele assortiment aan rails, railroedes en roedes kunnen op maat gemaakt worden. Of je nu een gebogen of rechte roede wil, onze producten zijn altijd te verkrijgen voor een vaste prijs per meter. Om de ruimte helemaal af te maken bieden we onze producten in alle RAL-kleuren en in diverse materialen. Zo kan je jouw raamdecoratie geheel gepersonaliseerd maken.

 

Kom langs bij één van de vele showrooms en vraag naar de mogelijkheden voor een gebogen roede

Gebogen roede op maat | XXL Designroeden
Gebogen roede op maat | XXL Designroeden

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.