GORDIJNRAILS OP MAAT MET BOCHT

Heeft u een huis met unieke vormen? Zijn een aantal muren bijvoorbeeld rond of heeft u een oud huis met leuke nisjes? Dan kan het bevestigen van gordijnen soms een uitdaging zijn! U wilt per slot van rekening dat uw gordijnen mooi hangen en de unieke vormen van het huis niet verdoezelen. Gordijnrails op maat met bocht zijn hiervoor de perfecte uitkomst! De gordijnrails- en roede van XXL Designroeden kunnen namelijk altijd op zo een dergelijke manier worden gebogen dat het precies bij de vorm van uw huis past.

Ontdek de mogelijkheden van gordijnrails op maat met bocht

XXL Designroeden heeft een groot assortiment aan gordijnrails, -roede en -railroede. U heeft een ruime keuze aan materialen en kleuren, waardoor u altijd een gordijnrails op maat met bocht kunt kiezen die bij uw gordijnen en interieur past. Zo zijn onze producten beschikbaar in iedere RAL-kleur en zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden om uit te kiezen. Of u nu een gordijnrails wilt bevestigen aan de wand of aan het plafond; XXL Designroeden biedt de oplossing.

Doordat onze designroede in allerlei vormen kunnen worden gebogen, vindt u bij ons altijd een gordijnrails met bocht die bij uw huis past. Zoals wij bij XXL Designroeden altijd zeggen; “mooier kan een gordijn niet hangen”. Maar wij hoeven niet voor onszelf te spreken; dat kunnen onze dealers al te goed voor ons doen. Er zijn al tal van projecten waarin onze gordijnrails met bocht gebruikt zijn, waarin deze de kroon op het interieur vormen. Het voordeel van XXL is dat alles op maat gemaakt wordt, waardoor geen enkele situatie te moeilijk is.

De gordijnrails op maat met bocht van XXL Designroeden zijn te bestellen bij diverse showrooms in heel Nederland. De deskundige medewerkers van deze speciaalzaken voorzien u graag van een passend advies voor uw woning. Kies voor een gordijnrails op maat met bocht van XXL, of voor één van onze andere kwalitatieve producten.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.