GORDIJNRAILS OP MAAT MET BOCHT

Heeft u een huis met unieke vormen? Zijn een aantal muren bijvoorbeeld rond of heeft u een oud huis met leuke nisjes? Dan kan het bevestigen van gordijnen soms een uitdaging zijn! U wilt per slot van rekening dat uw gordijnen mooi hangen en de unieke vormen van het huis niet verdoezelen. Gordijnrails op maat met bocht zijn hiervoor de perfecte uitkomst! De gordijnrails- en roede van XXL Designroeden kunnen namelijk altijd op zo een dergelijke manier worden gebogen dat het precies bij de vorm van uw huis past.

Ontdek de mogelijkheden van gordijnrails op maat met bocht

XXL Designroeden heeft een groot assortiment aan gordijnrails, -roede en -railroede. U heeft een ruime keuze aan materialen en kleuren, waardoor u altijd een gordijnrails op maat met bocht kunt kiezen die bij uw gordijnen en interieur past. Zo zijn onze producten beschikbaar in iedere RAL-kleur en zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden om uit te kiezen. Of u nu een gordijnrails wilt bevestigen aan de wand of aan het plafond; XXL Designroeden biedt de oplossing.

Doordat onze designroede in allerlei vormen kunnen worden gebogen, vindt u bij ons altijd een gordijnrails met bocht die bij uw huis past. Zoals wij bij XXL Designroeden altijd zeggen; “mooier kan een gordijn niet hangen”. Maar wij hoeven niet voor onszelf te spreken; dat kunnen onze dealers al te goed voor ons doen. Er zijn al tal van projecten waarin onze gordijnrails met bocht gebruikt zijn, waarin deze de kroon op het interieur vormen. Het voordeel van XXL is dat alles op maat gemaakt wordt, waardoor geen enkele situatie te moeilijk is.

De gordijnrails op maat met bocht van XXL Designroeden zijn te bestellen bij diverse showrooms in heel Nederland. De deskundige medewerkers van deze speciaalzaken voorzien u graag van een passend advies voor uw woning. Kies voor een gordijnrails op maat met bocht van XXL, of voor één van onze andere kwalitatieve producten.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.