GORDIJNRAILS OP MAAT MET BOCHT

Heeft u een huis met unieke vormen? Zijn een aantal muren bijvoorbeeld rond of heeft u een oud huis met leuke nisjes? Dan kan het bevestigen van gordijnen soms een uitdaging zijn! U wilt per slot van rekening dat uw gordijnen mooi hangen en de unieke vormen van het huis niet verdoezelen. Gordijnrails op maat met bocht zijn hiervoor de perfecte uitkomst! De gordijnrails- en roeden van XXL Designroeden kunnen namelijk altijd op zo een dergelijke manier worden gebogen dat het precies bij de vorm van uw huis past.

Ontdek de mogelijkheden van gordijnrails op maat met bocht

XXL designroeden heeft een groot assortiment aan gordijnrails, -roeden en -railroeden. U heeft een ruime keuze aan materialen en kleuren, waardoor u altijd een gordijnrails op maat met bocht kunt kiezen die bij uw gordijnen en interieur past. Zo zijn onze producten beschikbaar in iedere RAL-kleur en zijn er verschillende bevestigingsmogelijkheden om uit te kiezen. Of u nu een gordijnrails wilt bevestigen aan de wand of aan het plafond; XXL Designroeden biedt de oplossing.

Doordat onze designroeden in allerlei vormen kunnen worden gebogen, vindt u bij ons altijd een gordijnrails met bocht die bij uw huis past. Zoals wij bij XXL Designroeden altijd zeggen; “mooier kan een gordijn niet hangen”. Maar wij hoeven niet voor onszelf te spreken; dat kunnen onze dealers al te goed voor ons doen. Er zijn al tal van projecten waarin onze gordijnrails met bocht gebruikt zijn, waarin deze de kroon op het interieur vormen. Het voordeel van XXL is dat alles op maat gemaakt wordt, waardoor geen enkele situatie te moeilijk is.

De gordijnrails op maat met bocht van XXL designroeden zijn te bestellen bij diverse showrooms in heel Nederland. De deskundige medewerkers van deze speciaalzaken voorzien u graag van een passend advies voor uw woning. Kies voor een gordijnrails op maat met bocht van XXL, of voor één van onze andere kwalitatieve producten.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.