HOE MAAK JE HET BESTE JOUW RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL Designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Ook voor de nazorg van onze gordijnrails en railroede bieden wij een passende oplossing.

 

Schoonmaken van de railroedes

Om vuil, vingerafdrukken en andere aanslag eenvoudig op de roede aan te pakken bieden wij een RVS cleaner aan. Deze is geschikt voor roestvaststalen roedes. De cleaner reinigt, ontvet en zorgt voor een prachtige glanzende en beschermende laag. 

De RVS cleaner is niet alleen geschikt voor de gordijnroede en gordijnrails, maar ook te gebruiken voor andere roestvaststalen producten in huis zoals een afzuigkap of handgrepen. 

 

RVS cleaner gebruiken

De RVS cleaner van XXL Designroeden is erg makkelijk in gebruik:

1. Spuit de cleaner op een zachte doek en maak het oppervlak schoon

2. Wrijf uit op het oppervlak tot deze schoon en droog is

We raden aan om de RVS cleaner op de doek zelf te spuiten, zodat het niet op ongewenste objecten of oppervlakken terecht komt. Koop de XXL RVS cleaner nu bij een van onze showrooms! Vind een showroom in de buurt.

 

 

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.