HOE MAAK JE HET BESTE JOUW RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL Designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Ook voor de nazorg van onze gordijnrails en railroede bieden wij een passende oplossing.

 

Schoonmaken van de railroedes

Om vuil, vingerafdrukken en andere aanslag eenvoudig op de roede aan te pakken bieden wij een RVS cleaner aan. Deze is geschikt voor roestvaststalen roedes. De cleaner reinigt, ontvet en zorgt voor een prachtige glanzende en beschermende laag. 

De RVS cleaner is niet alleen geschikt voor de gordijnroede en gordijnrails, maar ook te gebruiken voor andere roestvaststalen producten in huis zoals een afzuigkap of handgrepen. 

 

RVS cleaner gebruiken

De RVS cleaner van XXL Designroeden is erg makkelijk in gebruik:

1. Spuit de cleaner op een zachte doek en maak het oppervlak schoon

2. Wrijf uit op het oppervlak tot deze schoon en droog is

We raden aan om de RVS cleaner op de doek zelf te spuiten, zodat het niet op ongewenste objecten of oppervlakken terecht komt. Koop de XXL RVS cleaner nu bij een van onze showrooms! Vind een showroom in de buurt.

 

 

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.