UW INTERIEUR LENTE-PROOF MAKEN MET XXL DESIGNROEDEN

De koudere maanden maken eindelijk ruimte voor de terugkeer van het zonnetje. Afgelopen weekend heeft iedereen al volop kunnen genieten van het warme weer en hopelijk zet deze trend zich door. Tijd om die dikke gordijnen tegen de kou te vervangen door dunnere gordijnen die de warmte van de zon een beetje door laten. In deze blog vertellen we je alles over het lente-proof maken van je interieur.

Haal de lente in huis met pastelkleuren

Naast donkere kleuren zoals indigo en emerald groen als interieurtrends voor 2018, typeert de lentesfeer zich door pastelkleuren. Met lichtere kleuren groen, blauw, geeld, rood en roze bloeit uw interieur volledig op. Pastelkleuren geven het interieur een zachte en frisse uitstraling en geven een volledig nieuwe look aan een huis. Hierbij is het van belang dat u gordijnen kiest die kleine beetjes licht doorlaten. Een lente interieur creëert u ook door te kiezen voor lichte meubels en houtkleuren. Daarnaast kunt u ook kleinere aanpassingen doen om het lente gevoel in huis te halen, door te kiezen voor pastelkleurige kussens of een nieuw servies (zoals op onderstaande afbeelding van Riverdale). Door lenteplanten in huis te halen, komt u ook al een heel eind.

Gordijnroedes in alle kleuren

Wanneer je echt het zonnetje wil laten schijnen in huis, trek je dit door tot in de details. Hier mogen gordijnen en roeden natuurlijk niet in ontbreken. Zo hoeven moderne, strakke gordijnen tot aan de grond niet persé winters te ogen. Een lentelook creëer je door het gebruik van lichtere kleuren voor je gordijnen en te kiezen voor een stof die ietwat licht doorlaat. Hiermee kleurt je woning mooi rosé, waardoor het meteen een stuk warmer in huis lijkt.

XXL Designroeden zijn in iedere RAL-kleur beschikbaar en voor iedere raamsituatie geschikt. Zo hoeft u nooit concessies te doen en kunt u uw raamdecoratie precies naar wens creëren. Wilt u de gordijnroede dezelfde kleur hebben als uw muur? Geen probleem! Maar ook als u kiest voor een zwart ophangsysteem voor contrast, bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor u vrij bent om de meest uitzonderlijke dingen te verzinnen.

Onze producten vormen de kroon op uw inrichting. Bezoek een showroom in de buurt en vraag naar de mogelijkheden van XXL Designroeden voor uw woning.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.