MAAK JE HUIS WINTER PROOF MET XXL DESIGNROEDEN!

Het is weer die tijd van het jaar. De tijd voor familie, samenzijn, liefde en nog veel meer. Deze tijd van het jaar gaat echter ook gepaard met koudere temperaturen. Zeker voor mensen met een ouder huis kan dit problemen met tocht veroorzaken. Zodra je klaar bent met sneeuwpoppen maken, wil je natuurlijk wel thuis komen in een warm huis.

Het is daarom ook van belang dat je de kou buiten, en de warmte binnen, houdt. Gordijnen die de kou tegenhouden bieden jou de uitkomst. Door ze boven de radiator te hangen, kunnen zij de warmte vasthouden. Wanneer je ze gedurende de dag dicht houdt, kom je ook niet koud thuis van je werk. Wanneer je huidige gordijnen niet goed genoeg werken, zijn gordijnen met een dikke stof en voering perfect voor je! Deze houden de warmte nóg beter binnen en hangen door hun gewicht ook nog eens permanent netjes strak. Bespaar op stookkosten en maak je niet langer zorgen over tocht.

Winterklaar met XXL Designroeden

Met isolerende, zware gordijnen heb je ook een kwalitatief ophangsysteem nodig. Dat is waar XXL Designroeden voor je klaar staat. Onze roedes, railroede en gordijnrails op maat kunnen ieder gewicht aan en zorgen voor een stijlvolle afwerking van je woning. Je hoeft niet langer genoegen te nemen met lelijke, tijdelijke oplossingen om de kou tegen te gaan. Beschikbaar in alle gewenste RAL-kleuren, kan je onze producten volledig personaliseren naar jouw smaak. Laat XXL Designroeden je helpen met het winterklaar maken van je huis.

Je kunt XXL Designroeden vinden bij een showroom bij jou in de buurt. 

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.