NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem: het wave koord met spreiders en remmers. 

 

Wave koord assortiment 

XXL Designroeden biedt het wave koord in drie verschillende kleuren zodat deze mooi aansluiten op de gordijnroede en de gordijnen. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit in 2 verschillende tussenafstanden van 6 of 8 cm. De spreiders en remmers kunnen bij dit ophangsysteem in drie kleuren geleverd worden: zwart, wit en transparant. 

 

Hoe werken de spreiders?

De spreiders worden aan het uiteinde van het gordijn geplaatst. Door de gordijnhaken uit elkaar te plaatsen wordt de laatste en eerste plooi van het gordijn extra ondersteund zodat deze mooi strak blijft hangen.

Onderaan de spreider zit een oogje om desgewenst een trekstang te monteren. De remmer wordt over de laatste runner geplaatst en zorgt ervoor dat het gordijn in de gekozen positie blijft hangen en niet terug loopt in de soepel lopende roede rail.

 

Bezoek een showroom

Geïnteresseerd geraakt in dit systeem? Kom langs in een van de showrooms van XXL Designroeden en ervaar het gemak van een wave koord. Vind een showroom in de buurt.

 

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.