NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem: het wave koord met spreiders en remmers. 

 

Wave koord assortiment 

XXL Designroeden biedt het wave koord in drie verschillende kleuren zodat deze mooi aansluiten op de gordijnroede en de gordijnen. Verkrijgbaar in zwart, grijs en wit in 2 verschillende tussenafstanden van 6 of 8 cm. De spreiders en remmers kunnen bij dit ophangsysteem in drie kleuren geleverd worden: zwart, wit en transparant. 

 

Hoe werken de spreiders?

De spreiders worden aan het uiteinde van het gordijn geplaatst. Door de gordijnhaken uit elkaar te plaatsen wordt de laatste en eerste plooi van het gordijn extra ondersteund zodat deze mooi strak blijft hangen.

Onderaan de spreider zit een oogje om desgewenst een trekstang te monteren. De remmer wordt over de laatste runner geplaatst en zorgt ervoor dat het gordijn in de gekozen positie blijft hangen en niet terug loopt in de soepel lopende roede rail.

 

Bezoek een showroom

Geïnteresseerd geraakt in dit systeem? Kom langs in een van de showrooms van XXL Designroeden en ervaar het gemak van een wave koord. Vind een showroom in de buurt.

 

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.