OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL

Afgelopen week hebben wij weer klant blij mogen maken met een prachtige op maat gemaakte roederail. Met een mooie donkere RAL-kleur en een slimme plafondplaatsing hangen deze gordijnen op z'n mooist!

Doordat de woonkamer van dit huis een aantal hoeken heeft, was het gebruik van een gebogen roederail de ideale oplossing. Hierdoor kunnen de gordijnen over de gehele ruimte aan één stuk door worden gebruikt, wat een rustige uitstraling aan de kamer geeft.

Gebogen roederail

Een gebogen roederail zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar geeft uw woonkamer ook gelijk de finishing touch. Zoals de naam al doet verraden biedt een roederail namelijk de looks van een roede, maar de functie van een gordijnrail. Hierdoor kan u eventuele oude gordijnen met haakjes eenvoudig aan het systeem bevestigen. Op deze manier kunt u wel de luxe uitstraling van een roede gebruiken terwijl u geen nieuwe gordijnen hoeft aan te schaffen. Ideaal dus!

Heeft u ook een dergelijk project en zou u hier ook graag gebogen roederails voor willen gebruiken? Zoek dan direct een showroom bij u in de buurt.

OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden
OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.