OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN RAILROEDE

Afgelopen week hebben wij weer klant blij mogen maken met een prachtige op maat gemaakte railroede. Met een mooie donkere RAL-kleur en een slimme plafondplaatsing hangen deze gordijnen op z'n mooist!

Doordat de woonkamer van dit huis een aantal hoeken heeft, was het gebruik van een gebogen roederail de ideale oplossing. Hierdoor kunnen de gordijnen over de gehele ruimte aan één stuk door worden gebruikt, wat een rustige uitstraling aan de kamer geeft.

Gebogen railroede

Een gebogen railroede zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar geeft uw woonkamer ook gelijk de finishing touch. Zoals de naam al doet verraden biedt een railroede namelijk de looks van een roede, maar de functie van een gordijnrails. Hierdoor kan u eventuele oude gordijnen met haakjes eenvoudig aan het systeem bevestigen. Op deze manier kunt u wel de luxe uitstraling van een roede gebruiken terwijl u geen nieuwe gordijnen hoeft aan te schaffen. Ideaal dus!

Heeft u ook een dergelijk project en zou u hier ook graag gebogen railroede voor willen gebruiken? Zoek dan direct een showroom bij u in de buurt.

OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden
OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.