OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL

Afgelopen week hebben wij weer klant blij mogen maken met een prachtige op maat gemaakte roederail. Met een mooie donkere RAL-kleur en een slimme plafondplaatsing hangen deze gordijnen op z'n mooist!

Doordat de woonkamer van dit huis een aantal hoeken heeft, was het gebruik van een gebogen roederail de ideale oplossing. Hierdoor kunnen de gordijnen over de gehele ruimte aan één stuk door worden gebruikt, wat een rustige uitstraling aan de kamer geeft.

Gebogen roederail

Een gebogen roederail zorgt niet alleen voor een rustige uitstraling, maar geeft uw woonkamer ook gelijk de finishing touch. Zoals de naam al doet verraden biedt een roederail namelijk de looks van een roede, maar de functie van een gordijnrail. Hierdoor kan u eventuele oude gordijnen met haakjes eenvoudig aan het systeem bevestigen. Op deze manier kunt u wel de luxe uitstraling van een roede gebruiken terwijl u geen nieuwe gordijnen hoeft aan te schaffen. Ideaal dus!

Heeft u ook een dergelijk project en zou u hier ook graag gebogen roederails voor willen gebruiken? Zoek dan direct een showroom bij u in de buurt.

OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden
OP MAAT GEMAAKTE GEBOGEN ROEDERAIL | XXL Designroeden

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.