OPHANGSYSTEEM GORDIJNEN

Heeft u een nieuwe woning en zoekt u een kwalitatief ophangsysteem voor uw gordijnen? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws voor uw interieur? Dan zijn de producten van XXL Designroeden de juiste keuze!

Bij het kopen van gordijnen wordt veel aandacht besteed aan de stof, de kleur en de patronen op de gordijnen. Het ophangsysteem voor de gordijnen wordt vaak pas na het bekijken van de gordijnen besteld, terwijl deze tevens bijdraagt aan de toon van uw interieur. Een geïnformeerde keuze maken is daarom van belang. XXL Designroeden weet alles gordijnroede en -rails en maakt de producten volledig voor u op maat. Dit doen we allemaal voor een vaste prijs per meter, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Creëer een samenhangend interieur met hoogwaardige producten

Er zijn veel verschillende soorten gordijnen en stoffen waar u uit kunt kiezen. Voordat u een keuze maakt, kunt u alvast nadenken over het ophangsysteem. Hierdoor bent u beter in staat om een kloppend geheel te maken van uw interieur.

Mocht u nu toch eerst uw gordijnen gekocht hebben, is dat uiteraard geen probleem. Een ophangsysteem van XXL is namelijk volledig te personaliseren. Zo werken wij met verschillende materialen en kunt u uw producten in iedere RAL-kleur laten afwerken, waardoor alles mogelijk is. Ook maken wij alles voor u op maat, dus ook een lastige bocht is geen probleem. U kunt kiezen uit twee soorten ophangsystemen voor uw gordijnen; de roede of railroede. Beide oplossingen hebben zijn voor- en nadelen, maar met de producten van XXL Designroeden bent u verzekerd van kwaliteit voor een vaste prijs per meter.

Ophangsysteem voor gordijnen op maat

Juist omdat gordijnroede en -rails in het zicht hangen is het belangrijk om een systeem te kiezen dat past bij uw interieur. Denk bij uw aankoop na of het binnen de gekozen stijl past of dat u juist iets contrasterend zoekt. Wij maken uw ophangsysteem op maat, voor elke raamsituatie, dus ook voor erkers en moeilijke situaties. Zo hoeft u nooit concessies te doen en creëert u een prachtig geheel.

Bij XXL Designroeden krijgt u maatwerk voor de prijs van gewoon. U bent dus niet gebonden aan standaard maten. Bij XXL Designroeden kiest u uw kleur, het aantal bochten, de afmetingen en de afwerking van uw ophangsysteem. Alles voor een vaste prijs per meter.

Ontdek de mogelijkheden van XXL Designroeden op onze website of bezoek één van onze showrooms door heel Nederland. Zij adviseren u graag over een passend ophangsysteem voor uw gordijnen.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.