RAAMDECORATIE OP KANTOOR

Raamdecoratie op kantoor is niet alleen sfeervol, maar ook noodzakelijk. Lichtinval kan op bepaalde momenten namelijk het werk belemmeren. De juiste zonwering en gordijnen dragen meer bij aan het werkcomfort dan u in eerste instantie zou denken. Zo kunnen ze, naast het licht tegenhouden, inkijk tegengaan en zorgen ze gedeeltelijk voor de warmtewering. Uw voorkeur voor gordijn ligt geheel aan ieders persoonlijke smaak, maar de functionaliteit ervan mag zeker niet onderschat worden.

Nooit meer werkbelemmering door lichtinval met maatwerk raamdecoratie

U kent het vast wel; u bent heerlijk aan het werk, maar zodra de zon in een bepaalde hoek op het kantoorpand staat ziet u niets meer op uw scherm. U begint te knijpen met uw ogen om beter te kunnen lezen, gaat voorover gebogen zitten om alles van dichterbij te kunnen zien of erger. Dit kan leiden tot hoofdpijn, rugpijn en andere klachten, waardoor u uw werk niet optimaal voort kunt zetten. Dit alles kan voorkomen worden met raamdecoratie om fel zonlicht tegen te gaan. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie voor kantoor, maar de meest populaire oplossing blijft toch altijd gordijnen. Beschikbaar in vele varianten, zijn gordijnen zowel functioneel als stijlvol; perfect voor iedere kantoorruimte.

Het juiste ophangsysteem voor uw kantoor

Naast dat u moet nadenken over de warmte- en zonnewering die gordijnen bieden, is bij het kiezen van de raamdecoratie voor uw kantoor ook het ophangsysteem van belang. Een kwalitatieve roede, gordijnrail or railroede zorgt ervoor dat uw gordijnen volledig tot hun recht komen én soepel lopen. Zo kunnen uw gordijnen keer op keer met gemak geopend en gesloten worden. Het ophangsysteem is dan ook een belangrijk onderdeel van uw raamdecoratie op kantoor, omdat deze bijdraagt aan de manier waarop u het zonlicht in uw voordeel kunt laten werken.

XXL Designroeden biedt een oplossing op maat met hoogwaardig hang- en sluitwerk. Geen enkele situatie is te ingewikkeld en u kunt u uw ophangsysteem volledig personaliseren. Zo zijn onze roeden, gordijnrails en roederails beschikbaar in iedere RAL-kleur, wordt alles op maat gebogen en werken wij enkel met de beste materialen. Dit alles bieden wij u voor een vaste prijs per meter. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van XXL Designroeden voor de raamdecoratie op uw kantoor? Bezoek dan één van de showrooms en laat u adviseren. Zij helpen u graag met het uitkiezen van het beste ophangsysteem voor uw situatie en kunnen u tevens voorzien van alle overige raamdecoratie.

TIPS VOOR LASTIGE SITUATIES BIJ RAAMDECORATIE

Raamdecoratie geeft naast dat het voor veel ruimtes als functioneel wordt gezien, ook een leuke toevoeging aan de sfeer in de ruimte. Sommige raamsituaties kunnen echter...

NIEUW: WAVE KOORD MET SPREIDERS

XXL Designroeden heeft een nieuw ophangsysteem voor gordijnen met een dunne stof. Een wave koord wordt compleet geleverd met spreiders en remmers. Het systeem is geschikt...

HOE MAAK JE HET BESTE JE RAAMDECORATIE SCHOON?

Het is heel belangrijk om je raamdecoratie schoon te houden. Een goed onderhoud zorgt voor langer plezier! Bij XXL designroeden hechten we veel waarde aan het waarborgen...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.