RAAMDECORATIE OP KANTOOR

Raamdecoratie op kantoor is niet alleen sfeervol, maar ook noodzakelijk. Lichtinval kan op bepaalde momenten namelijk het werk belemmeren. De juiste zonwering en gordijnen dragen meer bij aan het werkcomfort dan u in eerste instantie zou denken. Zo kunnen ze, naast het licht tegenhouden, inkijk tegengaan en zorgen ze gedeeltelijk voor de warmtewering. Uw voorkeur voor gordijn ligt geheel aan ieders persoonlijke smaak, maar de functionaliteit ervan mag zeker niet onderschat worden.

Nooit meer werkbelemmering door lichtinval met maatwerk raamdecoratie

U kent het vast wel; u bent heerlijk aan het werk, maar zodra de zon in een bepaalde hoek op het kantoorpand staat ziet u niets meer op uw scherm. U begint te knijpen met uw ogen om beter te kunnen lezen, gaat voorover gebogen zitten om alles van dichterbij te kunnen zien of erger. Dit kan leiden tot hoofdpijn, rugpijn en andere klachten, waardoor u uw werk niet optimaal voort kunt zetten. Dit alles kan voorkomen worden met raamdecoratie om fel zonlicht tegen te gaan. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie voor kantoor, maar de meest populaire oplossing blijft toch altijd gordijnen. Beschikbaar in vele varianten, zijn gordijnen zowel functioneel als stijlvol; perfect voor iedere kantoorruimte.

Het juiste ophangsysteem voor uw kantoor

Naast dat u moet nadenken over de warmte- en zonnewering die gordijnen bieden, is bij het kiezen van de raamdecoratie voor uw kantoor ook het ophangsysteem van belang. Een kwalitatieve roede, gordijnrail or railroede zorgt ervoor dat uw gordijnen volledig tot hun recht komen én soepel lopen. Zo kunnen uw gordijnen keer op keer met gemak geopend en gesloten worden. Het ophangsysteem is dan ook een belangrijk onderdeel van uw raamdecoratie op kantoor, omdat deze bijdraagt aan de manier waarop u het zonlicht in uw voordeel kunt laten werken.

XXL Designroeden biedt een oplossing op maat met hoogwaardig hang- en sluitwerk. Geen enkele situatie is te ingewikkeld en u kunt u uw ophangsysteem volledig personaliseren. Zo zijn onze roedes, gordijnrails en roederails beschikbaar in iedere RAL-kleur, wordt alles op maat gebogen en werken wij enkel met de beste materialen. Dit alles bieden wij u voor een vaste prijs per meter. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van XXL Designroeden voor de raamdecoratie op uw kantoor? Bezoek dan één van de showrooms en laat u adviseren. Zij helpen u graag met het uitkiezen van het beste ophangsysteem voor uw situatie en kunnen u tevens voorzien van alle overige raamdecoratie.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.