RECHTE ROEDE RAIL

De roede rail is in 6 kleuren te leveren en in twee diameters, namelijk 22 en 28mm. Ook bij de roede rail is het mogelijk om deze in een gewenste RAL kleur te leveren: RVS look - wit (RAL9010) - brons - oud brons - onbewerkt of zwart.

Maak een compleet plaatje van uw interieur

Een rechte roede rail is praktisch voor grote raampartijen. De rail wordt onopvallend op de muur of het plafond bevestigd. Met de eindknoppen van XXL Designroeden kunt u er een persoonlijke draai aan geven. Lees meer over de mogelijkheden van de XXL railroede op onze website of bezoek één van onze showrooms en laat u adviseren voor uw situatie.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.