RECHTE ROEDE RAIL

De roede rail is in 6 kleuren te leveren en in twee diameters, namelijk 22 en 28mm. Ook bij de roede rail is het mogelijk om deze in een gewenste RAL kleur te leveren: RVS look - wit (RAL9010) - brons - oud brons - onbewerkt of zwart.

Maak een compleet plaatje van uw interieur

Een rechte roede rail is praktisch voor grote raampartijen. De rail wordt onopvallend op de muur of het plafond bevestigd. Met de eindknoppen van XXL Designroeden kunt u er een persoonlijke draai aan geven. Lees meer over de mogelijkheden van de XXL railroede op onze website of bezoek één van onze showrooms en laat u adviseren voor uw situatie.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.