ROEDE PLAFONDPLAATSING

Plafondplaatsing is een van de meest voorkomende plaatsing van een gordijnroede.

XXL Designroeden heeft hier vele mogelijkheden voor. Als u een confectie met ingeslagen zeilringen kiest, kunt u met onze standaard plafondsteun vanaf het plafond naar de vloer geheel afsluiten. Zo krijgt u een mooi en strak uiterlijk en het neemt in open positie weinig ruimte in.

Het is mogelijk om de plafondsteunen van XXL Designroeden in een gewenste lengte te leveren waardoor hoogteverschil in uw plafond geen probleem hoeft te zijn.

Referentie plafondplaatsing gordijnroede

Saskia en Peter hebben onlangs een nieuw huis gekocht in een rustiek dorpje. Voor meer lichtinval en het vergroten van de keuken hebben zij aan de achterzijde van het huis een grote uitbouw gerealiseerd. De uitbouw bestaat uit twee hoeken van 60 graden. De zon staat lekker op de achterzijde van het huis dus dat oogt en voelt toch een stuk beter.

In verband met privacy en lichtinval willen Saskia en Peter gordijnen bevestigen. Voor het gemak moeten de gordijnen en gordijnroede wel uit één geheel bestaan.

Peter: ''Na lang rond te hebben gezocht vonden wij uiteindelijk de gordijnroede van XXL Designroeden. Met de buig-service zijn de hoeken van 60 graden geen enkel probleem.''

Vraag ernaar bij uw dealer

Mocht u meer informatie willen over de plaatsing van gordijnroede, ga dan langs bij een van onze showrooms en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.