RECHTE ROEDE

Onze rechte gordijnroede op maat zijn door het praktische systeem makkelijk te monteren. De roede zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals RVS, blank, brons, etc. Ook is het mogelijk om de gordijnroede in een gewenste RAL kleur te leveren. Deze hoeveelheid aan kleuren biedt u verschillende creatieve mogelijkheden. Door te variëren met de kleuren bent u in staat om in elke ruimte een eigen ambiance te creëren, uiteenlopend van hoog design tot klassiek.

De roede zijn leverbaar in 4 diameters, namelijk 15, 22, 28 en 40mm. Deze zorgen voor een stabiele en stevige manier om uw gordijn te monteren.

Doordat onze gordijnroede volledig op maat gerealiseerd kunnen worden, kunnen we ook voor de soms lastige hoeken, een mooie gordijnrails als oplossing bieden.

RVS gordijnroede - fris en stoer

We nemen het jonggehuwd stel Michael en Sara als voorbeeld. Zij kozen voor de combinatie: RVS gordijnroede en ecru kleurige gordijnen van linnen kwaliteit.

Binnenshuis ligt de nadruk op steigerhout en whitewash bewerkt laminaat. Een geweldige samenstelling! Lekker fris en stoer, waardoor de RVS gordijnroede op maat er ideaal bij past.

Mocht u meer informatie willen hebben over rechte gordijnroede, ga dan langs bij een van onze showrooms in uw buurt en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.