RECHTE ROEDE

Onze rechte gordijnroede op maat zijn door het praktische systeem makkelijk te monteren. De roede zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals RVS, blank, brons, etc. Ook is het mogelijk om de gordijnroede in een gewenste RAL kleur te leveren. Deze hoeveelheid aan kleuren biedt u verschillende creatieve mogelijkheden. Door te variëren met de kleuren bent u in staat om in elke ruimte een eigen ambiance te creëren, uiteenlopend van hoog design tot klassiek.

De roede zijn leverbaar in 4 diameters, namelijk 15, 22, 28 en 40mm. Deze zorgen voor een stabiele en stevige manier om uw gordijn te monteren.

Doordat onze gordijnroede volledig op maat gerealiseerd kunnen worden, kunnen we ook voor de soms lastige hoeken, een mooie gordijnrails als oplossing bieden.

RVS gordijnroede - fris en stoer

We nemen het jonggehuwd stel Michael en Sara als voorbeeld. Zij kozen voor de combinatie: RVS gordijnroede en ecru kleurige gordijnen van linnen kwaliteit.

Binnenshuis ligt de nadruk op steigerhout en whitewash bewerkt laminaat. Een geweldige samenstelling! Lekker fris en stoer, waardoor de RVS gordijnroede op maat er ideaal bij past.

Mocht u meer informatie willen hebben over rechte gordijnroede, ga dan langs bij een van onze showrooms in uw buurt en vraag naar onze mogelijkheden.

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.