RECHTE ROEDE

Onze rechte gordijnroede op maat zijn door het praktische systeem makkelijk te monteren. De roede zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals RVS, blank, brons, etc. Ook is het mogelijk om de gordijnroede in een gewenste RAL kleur te leveren. Deze hoeveelheid aan kleuren biedt u verschillende creatieve mogelijkheden. Door te variëren met de kleuren bent u in staat om in elke ruimte een eigen ambiance te creëren, uiteenlopend van hoog design tot klassiek.

De roede zijn leverbaar in 4 diameters, namelijk 15, 22, 28 en 40mm. Deze zorgen voor een stabiele en stevige manier om uw gordijn te monteren.

Doordat onze gordijnroede volledig op maat gerealiseerd kunnen worden, kunnen we ook voor de soms lastige hoeken, een mooie gordijnrails als oplossing bieden.

RVS gordijnroede - fris en stoer

We nemen het jonggehuwd stel Michael en Sara als voorbeeld. Zij kozen voor de combinatie: RVS gordijnroede en ecru kleurige gordijnen van linnen kwaliteit.

Binnenshuis ligt de nadruk op steigerhout en whitewash bewerkt laminaat. Een geweldige samenstelling! Lekker fris en stoer, waardoor de RVS gordijnroede op maat er ideaal bij past.

Mocht u meer informatie willen hebben over rechte gordijnroede, ga dan langs bij een van onze showrooms in uw buurt en vraag naar onze mogelijkheden.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.