ROEDE WANDPLAATSING

Een van de vele manieren van het plaatsen van een gordijnroede is wandplaatsing. XXL Designroeden heeft dan ook talloze oplossingen zoals: hoekwandsteun, 45 graden steun en een dubbelen wandsteun.

Gordijnroede met bocht | XXL Designroeden            Wandplaatsing gordijnroede | XXL Designroeden      Wandplaatsing Gordijnroeden | XXL Designroeden

De lengte van de steunen worden ook door XXL Designroeden op maat gemaakt. Ook bij dubbele steunen is het mogelijk om de onderlinge afstand van de roede op de juiste afstand te leveren.

Doordat het grondplaatje rond is, 65mm (doorsnee), kan de wandsteun stevig op iedere wand geplaatst worden. Bij extreem lange steunen of slechte wanden kan er onder de wandsteun een schoorsteun geplaatst worden voor meer ondersteuning.

Laat u adviseren in één van onze showrooms

Mocht u meer informatie willen hebben over wandplaatsing van gordijnroede, ga dan langs één van onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.