ROEDE WANDPLAATSING

Een van de vele manieren van het plaatsen van een gordijnroede is wandplaatsing. XXL Designroeden heeft dan ook talloze oplossingen zoals: hoekwandsteun, 45 graden steun en een dubbelen wandsteun.

Gordijnroede met bocht            Wandplaatsing gordijnroede      Wandplaatsing Gordijnroeden

De lengte van de steunen worden ook door XXL Designroeden op maat gemaakt. Ook bij dubbele steunen is het mogelijk om de onderlinge afstand van de roede op de juiste afstand te leveren.

Doordat het grondplaatje rond is, 65mm (doorsnee), kan de wandsteun stevig op iedere wand geplaatst worden. Bij extreem lange steunen of slechte wanden kan er onder de wandsteun een schoorsteun geplaatst worden voor meer ondersteuning.

Laat u adviseren in één van onze showrooms

Mocht u meer informatie willen hebben over wandplaatsing van gordijnroede, ga dan langs één van onze showrooms en vraag naar de mogelijkheden.

Meer inspiratie:

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.