Van Botanische tuin tot Botanisch wonen.

De term komt vanuit de botanische tuinen die je vooral veel in Spanje tegen komt. Die grote openbare tuinen met veel mooie planten en bloemen. Tegenwoordig trekken we die tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel.

 

Botanische inrichting.

Wat belangrijk is om te weten bij een botanische inrichting is dat je de basis simpel moet houden. Gebruik natuurproducten die perfect passen bij een botanische inrichting. Denk aan een houten of stenen vloer. Als je de basis simpel houdt, kan je losgaan met verschillende botanische woonaccessoires zoals potten, vazen, kussens en posters. Om het gevoel helemaal af te maken kun je riet, jute of hars gebruiken in het meubilair. Dit alles geeft je het optimale botanische gevoel!

Daarnaast maken de juiste wanden en raamdecoratie de ruimte helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor een groen behang met print. Voor de raamdecoratie is er een ruime keuze, waarvan gordijnen vaak de meest populairste keuze is. In plaats van een behang in een printje kun je ook kiezen voor gordijnen met een leuke print of voor linnen.

 

Oneindig combineren.

Bij XXL Designroeden zorgen we ervoor dat jouw raamdecoratie optimaal uitkomt door de juiste ophangsystemen. We maken alles op maat waardoor je altijd de perfecte maat krijgt en je ophangsysteem volledig kan personaliseren. Wat zo leuk is aan de botanische sfeer is dat je oneindig veel mogelijkheden kan combineren. Ga langs bij een van onze dealers bij jou in de buurt en laat je adviseren om jouw botanische inrichting helemaal af te maken. 

 

tips voor botanisch wonen | XXL designroeden
tips voor botanisch wonen | XXL designroeden
tips voor botanisch wonen | XXL designroeden

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.