TRAPROEDE OP MAAT

XXL Designroeden heeft een kwalitatief hoogstaand assortiment aan producten. Met gordijnrails, roede en railroede op maat, weet u dat u voor een gordijn ophangsysteem bij XXL moet zijn. Volledig te personaliseren naar uw smaak en stijl van inrichting, zorgen onze roedes voor de finishing touch van uw woning.

Bij XXL Designroeden houdt het echter niet op met een prachtig ophangsysteem. Ook andere onderdelen van uw woning kunnen er tiptop uitzien met onze producten, waaronder uw trap!

Traproede op maat van XXL

Wanneer u het perfecte materiaal voor de traploper heeft gekozen in de kleur die u altijd al wilde, moet u gaan nadenken over de afwerking. Om de traploper goed af te werken, denkt men vrijwel altijd aan traproede. Traproedes houden uw loper op zijn plek en zorgen voor een unieke uitstraling.

Uw traproedes kunnen volledig naar wens voor u gemaakt. Wanneer u kiest voor XXL Designroeden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning, zowel op de trap als in alle ruimtes met raamdecoratie. Zo heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren en leveren wij ook producten in RVS. Dit materiaal is in hoge mate roestbestendig waardoor het vele jaren mee kan en ook onderhoudsvriendelijk is.

Doordat ze volledig naar uw wensen gemaakt kunnen worden, garandeert u een prachtige totaaluitstraling in uw woning. Met een gordijn ophangsysteem en traproedes die bij elkaar passen, voelt een woning pas echt als een geheel. Of u nu kiest voor een klassiekere uitstraling of gaat voor een fellere RAL-kleur; met traproedes van XXL Designroeden bent u verzekerd van kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden met onze traproedes? Bezoek een showroom in de buurt en laat u adviseren over de opties met XXL Designroeden!

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.