VOORDELEN VAN GORDIJNROEDES

Wanneer u gaat verhuizen of verbouwen moet u vaak een keuze maken voor een gordijnsysteem. De ouderwetse gordijnrails worden eraf gehaald en een nieuw en moderner systeem komt hiervoor in de plaats. Maar waar kiest u dan voor? In dit blog vindt u alle voordelen van het plaatsen van gordijnroede.

Een luxe uitstraling

De gordijnen in uw huis zijn een echte sfeermaker, ze leggen de basis voor het gehele interieur. Met een roede geeft u met de kleinste details direct een bepaalde sfeer in uw huis. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een gordijnroede van RVS creeërt u direct een luxe uitstraling. Daarnaast kunnen alle gordijnroede van XXL gemaakt worden in alle RAL-kleuren, waardoor u ook direct een leuke sfeer creeërt in onder andere kinderkamers.

In combinatie met de gordijnstof van uw keuze kan u met een gordijnroede zelf de sfeer bepalen. Zo kan u onder andere kiezen voor wand- of plafondplaatsing en diverse afwerkingen aan de uiteinden. Bij een verkooppunt van XXL Designroeden kunt u hierover ook altijd een passend advies krijgen, zodat u de mooiste gordijnroedes voor uw (woon)kamer kunt creëren.

Ideaal voor ronde muren

Ronde muren geven een huis natuurlijk een unieke en karakteristieke uitstraling, maar het ophangen van gordijnen kan hierbij een crime zijn. Met een gebogen roede hangen uw gordijnen op z'n mooist! Bij XXL Designroeden maken wij alle gordijnroede voor u op maat - zonder meerprijs! Hiermee bent u altijd verzekerd van het mooiste resultaat. Doordat uw gordijnroedes op maat gemaakt worden maken ze de ruimte sfeervol en sluiten de roedes mooi aan op de rest van de kamer. 

Met gordijnroede creeërt u dus een luxe en unieke sfeer. Kies de roede die bij uw huis past en geniet van het resultaat! Heeft u nog hulp nodig bij uw keuze? Kom dan langs in één van de showrooms van XXL Designroeden.

Meer inspiratie:

GORDIJNROEDE OF -RAILS OP MAAT

Een maatwerk gordijnroede, railroede of gordijnrails sluit altijd naadloos aan bij jouw woning en is dé finishing touch van een interieur!

NIEUW: RECHTHOEKIGE ROEDE

XXL Designroeden heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd: de rechthoekige roede! Lees meer over ons nieuwe product in deze blog.

GORDIJNRAILS EN GORDIJNROEDE VAN RVS

Een gordijnroede of gordijnrails van RVS heeft een zeer lange levensduur en weinig onderhoud. Lees alles over een RVS roede of rails in deze blog.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.