WOONTRENDS 2017

Voordat u overgaat tot het kiezen van gordijnroedes, kiest u vaak eerst passende gordijnen bij uw interieur. In 2017 worden een aantal woontrends vanuit 2016 meegenomen, maar ontstaan er ook nieuwe trends.

Warme kleuren spelen dit jaar een grote rol binnen de woontrends. Samen met groentinten komen donkere en expressieve kleuren steeds meer voor in huiskamers. Woonaccessoires in kleuren zoals bruin, oranje, blauw en groen passen goed bij elkaar en maken een ruimte sfeervol. Wat betreft materialen zien we in 2017 veel zachte stoffen zoals fluweel en velours. Deze materialen geven uw interieur net wat extra’s. Zachte materialen worden niet alleen bij gordijnen volop gezien, maar ook bij poefjes, banken, stoelen en kussens.

Wanneer u op zoek bent naar een meer opvallende interieurstijl dan is de Bohemian stijl misschien wel geschikt voor u. Bloemen, prints en felle kleuren worden met elkaar gecombineerd, waardoor een uitgesproken stijl ontstaat. Gordijnen in een Bohemian stijl geven kleur aan uw interieur.

Uw unieke raamsituatie

Naast een eigen stijl heeft ieder interieur ook eigen raamsituaties. Het is hierdoor belangrijk dat u bij het bevestigen van uw gordijnen niet wordt beperkt door bijvoorbeeld bochten of unieke afmetingen. Door te kiezen voor een gordijnroede die bij uw stijl en interieur past en waarbij u niet gebonden bent aan vaste afmetingen, geeft u uw interieur de finishing touch.

Gordijnroedes zijn tijdloos en passen in ieder huis. Vaak zijn gordijnroedes slechts details in een interieur, maar zorgen ze mede voor de uitstraling van een huis. Of u een moderne uitstraling wilt creëren of een klassiek interieur heeft: voor iedere kamer vindt u bij XXL Designroeden de passende roede die uw interieur de finishing touch geeft. Bij ons krijgt u maatwerk, waardoor u niet gebonden bent en kiest u uw roede voor een vaste prijs. Ook is er ruime keuze uit tinten, zodat de roede altijd bij uw gekozen gordijnen en uw interieur past.

Laat u adviseren Kom eens langs bij één van de vele showrooms en vraag naar de mogelijkheden voor uw woonruimte.

Meer inspiratie:

DE WOONTRENDS VAN 2024

In 2024 zien we een verdere evolutie van gebogen vormen en de seventies trend die doorzet. Bekijk de woontrends van 2024 en laat je inspireren!

DE WOONTRENDS VAN 2023

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuwe trends voor je interieur! Bij XXL Designroeden kijken we alvast vooruit naar de woontrends van 2023.

Waveplooi gordijnen

Een nieuw systeem om gordijnen aan een railroede op te hangen is door middel van een waveplooi. Hierbij worden gordijnen met een golvende plooi aan een railroede bevestigd.

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.