WOONTRENDS 2017

Voordat u overgaat tot het kiezen van gordijnroedes, kiest u vaak eerst passende gordijnen bij uw interieur. In 2017 worden een aantal woontrends vanuit 2016 meegenomen, maar ontstaan er ook nieuwe trends.

Warme kleuren spelen dit jaar een grote rol binnen de woontrends. Samen met groentinten komen donkere en expressieve kleuren steeds meer voor in huiskamers. Woonaccessoires in kleuren zoals bruin, oranje, blauw en groen passen goed bij elkaar en maken een ruimte sfeervol. Wat betreft materialen zien we in 2017 veel zachte stoffen zoals fluweel en velours. Deze materialen geven uw interieur net wat extra’s. Zachte materialen worden niet alleen bij gordijnen volop gezien, maar ook bij poefjes, banken, stoelen en kussens.

Wanneer u op zoek bent naar een meer opvallende interieurstijl dan is de Bohemian stijl misschien wel geschikt voor u. Bloemen, prints en felle kleuren worden met elkaar gecombineerd, waardoor een uitgesproken stijl ontstaat. Gordijnen in een Bohemian stijl geven kleur aan uw interieur.

Uw unieke raamsituatie

Naast een eigen stijl heeft ieder interieur ook eigen raamsituaties. Het is hierdoor belangrijk dat u bij het bevestigen van uw gordijnen niet wordt beperkt door bijvoorbeeld bochten of unieke afmetingen. Door te kiezen voor een gordijnroede die bij uw stijl en interieur past en waarbij u niet gebonden bent aan vaste afmetingen, geeft u uw interieur de finishing touch.

Gordijnroedes zijn tijdloos en passen in ieder huis. Vaak zijn gordijnroedes slechts details in een interieur, maar zorgen ze mede voor de uitstraling van een huis. Of u een moderne uitstraling wilt creëren of een klassiek interieur heeft: voor iedere kamer vindt u bij XXL Designroeden de passende roede die uw interieur de finishing touch geeft. Bij ons krijgt u maatwerk, waardoor u niet gebonden bent en kiest u uw roede voor een vaste prijs. Ook is er ruime keuze uit tinten, zodat de roede altijd bij uw gekozen gordijnen en uw interieur past.

Laat u adviseren Kom eens langs bij één van de vele showrooms en vraag naar de mogelijkheden voor uw woonruimte.

GORDIJNEN IN DE KOUDE MAANDEN

De herfst is aangebroken en, met dit jaargetijde, daalt de temperatuur gestaag. Voordat we het weten staat de vorst aan de grond. Het deken wordt steeds vaker uit de kist...

TIPS VOOR BOTANISCH WONEN

Van Botanische tuin tot Botanisch wonen. Hoe trek je de tuinen naar binnen voor het ultieme groene gevoel in huis.

XXL DESIGNROEDEN NU OOK OP PINTEREST!

XXL Designroeden is sinds kort ook te vinden op Pinterest! Via ons account delen we producten en interieurtips, zodat je kan ontdekken wat goede raamdecoratie voor jouw...

2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.