XXL IN 2018: INTERIEURTRENDS EN ROEDE

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van interieur. Zo zullen zogenaamde “nudes”, oftewel het kleurenpalet waarbij huidskleuren de hoofdrol spelen, dit jaar steeds vaker terugkomen in het interieur van woningen. Aan het andere kant van het spectrum, nemen ook donkere kleuren zoals indigo en kobaltblauw, of velvet en emerald groen, een steeds prominentere positie in woningen. Hiermee maakt u van uw huis een echt woonparadijs, volledig ingericht naar uw wensen én passend bij de trends van 2018. 

Gordijntrends van 2018

Naast de algemene interieurtrends van 2018, zijn er ook enkele trends specifiek gericht op gordijnen. Zo zijn moderne, strakke gordijnen helemaal in de mode dit jaar. Daarnaast zijn geometrische gordijnen steeds meer in trek, waarmee unieke raamsituaties gecreëerd kunnen worden. De fijnste gordijntrend van 2018 is echter dat er helemaal geen regels zijn dit jaar! Maak uw woning helemaal uw eigen door te mixen en matchen; niets is namelijk te gek. Of u dit nu doet op het gebied van kleur of juist de confectiemethode is volledig aan u. Wilt u toch iets geheel nieuws, kies dan eens voor WAVE-gordijn. Deze look creëert u door de afstand van de runners af te stellen op gemiddeld 6 tot 8 centimeter. Zo bent u weer helemaal bij de tijd en heeft u iets unieks toegevoegd aan uw woning. 

Gepersonaliseerde designroedes op maat

Wanneer u kiest voor een geheel nieuwe inrichting van uw huis, wilt u natuurlijk niet tegengehouden worden door objecten die u niet kunt personaliseren. Gelukkig hoeft u ook op het gebied van gordijnroede geen concessies te doen. De roede van XXL Designroeden worden voor u op maat gemaakt en zijn volledig te personaliseren. Bij ons heeft u de keuze uit iedere RAL-kleur, zodat uw roede, railroede of gordijnrails perfect bij uw gordijnen en/of interieur past. Ook voor een ingewikkelde bocht in uw huis bent u bij XXL Designroeden aan het juiste adres. Onze producten zijn de kers op de taart van uw woning en wij helpen u daarom graag bij het inrichten van uw woning.

Bezoek snel een showroom in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. 

 

GEBOGEN DESIGN ROEDE

Bij XXL Designroeden zijn we gespecialiseerd in het buigen van gordijnroedes, railroedes en gordijnrails. In deze blog lees je meer over een gebogen roede of rail.

EEN KIJKJE IN DE WERKPLAATS VAN XXL DESIGNROEDEN

Al onze gordijnroedes en railroedes worden handgemaakt in onze werkplaats. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen bij XXL Designroeden.

HET VERSCHIL TUSSEN EEN GORDIJNROEDE, RAILROEDE OF GORDIJNRAILS

Er bestaan verschillende typen ophangsystemen voor gordijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw interieur?

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.