Dealer worden van XXL Designroeden

Ben jij enthousiast over de producten van XXL Designroeden en wil je onze producten ook in jouw webshop of showroom aanbieden? 

Wij bieden de mogelijkheid om onze producten zakelijk in te kopen. Geniet van goede service, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, producten op maat en snelle levering. Benieuwd naar de specifieke mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

TOEGANG TOT ONZE UNIEKE DEALER-LOGIN

Dealers van XXL genieten van verschillende voordelen. Zo heb je als officieel XXL Designroeden dealer toegang tot onze unieke dealer-login: 

  • Direct producten bestellen via ons online bestelsysteem
  • Toegang tot promotiemateriaal voor in je showroom
  • Toegang tot marketingmateriaal: kwalitatieve fotografie voor online gebruik
  • Alle informatie over onze producten

VOORDEEL VAN ONZE MARKETINGACTIVITEITEN

De dealers van XXL Designroeden worden vertegenwoordigd in onze online marketingactiviteiten. Wij sturen in al onze marketinguitingen richting consumenten naar de dichtstbijzijnde showroom voor advies. Op de XXL Designroeden website zijn alle dealers vindbaar via de ‘verkooppunt in de buurt’ zoekfunctie. Hierin staat per dealer een directe klik naar adresgegevens, telefoonnummer en website. Zo worden klanten rechtstreeks naar jouw showroom geleid en vergroot je je zichtbaarheid en bereik bij potentiële klanten. 

Onder ‘mijn XXL’ vind je daarnaast gratis promotiemateriaal met kwalitatieve fotografie om zelf te gebruiken in je marketinguitingen. 

 

DEALER WORDEN VAN XXL DESIGNROEDEN?

Wil jij dealer worden van XXL Designroeden? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.